29. Cadde İle Koyunbaba Mevkisi Arasında 3. Alternatif Yol

29. Cadde İle Koyunbaba Mevkisi Arasında 3. Alternatif Yol “Sultan ABDülhamid Han Bulvarı”

29. Cadde İle Koyunbaba Mevkisi Arasında 3. Alternatif Yol “Sultan ABDülhamid Han Bulvarı”

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne İnecik Mevkisi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ile Osman Kavuncu Bulvarı’ndan ayrı olarak 3. alternatif yol çalışmasında kot farkının tamamlandığını söyledi.
Organize Sanayi Bölgesi’nde 1366 üretim tesisi bulunduğunu, yaklaşık 50 bin kişinin istihdam edildiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, bu denli büyük bir iş ve işlem kapasitesi olan alanda ulaşımı kolaylaştırmak ve güvenli hale getirmek için 3. alternatif yolun ihtiyaç olduğunu, bunun için Sultan Abdülhamid Han Bulvarı’na önem verdiklerini belirtti.
Organize Sanayi Bölgesi 29. Cadde ile Sakarya Mahallesi Doğanyurt Caddesi Koyunbaba mevkisini birbirine bağlayan, 3 km uzunluğunda ve 25 metre genişliğinde yol açma çalışmasında kot farkının giderildiğini ifade eden Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi’ne 3. alternatif yol ile ilgili olarak şunları söyledi:
"Melikgazi Belediyesi olarak özellikle alternatifli şehir içi yolları güvenli ve seri hale getirmekteyiz. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne Osman Kavuncu ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarlarına ilaveten 3. bir yol açıyoruz. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne bir İstanbul yolu olarak bilinen Osman Kavuncu Caddesi’nden bir de Mezarlık önünden geçen ve İnecik Mevkisinde yar alan FSM Bulvarından ulaşım sağlanmaktadır. Ancak Melikgazi Belediyesi olarak Organize Sanayi Bölgesi 29. Cadde ile Sakarya Mahallesi Doğanyurt Caddesi Koyunbaba mevkisini birbirine bağlayan 3 km uzunluğunda ve 25 metre genişliğinde yeni bir yol açıyoruz. İki bölge arasındaki 18 metrelik yol kot farkı da giderildi. Daha da önemlisi bu yola Sultan Abdülhamit Han ismini vererek tarihi bir misyonumuzu da yerine getirmiş olduk. Hayırlı olsun."
Hizmet-İş Sendikası öncülüğünde öğle yemeğini, yol çalışmasını gerçekleştiren ekip ile bir araya geldiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, bu organizasyondan dolayı ve bundan dolayı Hizmet-İş Sendikası Başkanı Sayın Serhat Çelik başta olmak üzere tüm sendika yöneticilerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp