39 Yıl Sonra İlk Randevu

Süper Toto Süper Lig´in 6. haftasında Çaykur Rizespor ile Balıkesirspor 39 yıl aranın ardından ilk kez karşılaşacaklar. Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig´in 6. haftasında yarın evinde lige bu yı

Süper Toto Süper Lig´in 6. haftasında Çaykur Rizespor ile Balıkesirspor 39 yıl aranın ardından ilk kez karşılaşacaklar.
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig´in 6. haftasında yarın evinde lige bu yıl ´merhaba´ diyen Balıkesirspor ile karşılaşacak.
Rize Yeni Şehir Stadyumu´nda saat 20.00´de başlayacak mücadeleyi hakem Serkan Çınar yönetecek. Süper Lig´in 5. haftasında Eskişehir deplasmanında 2-1´lik skorla ilk galibiyetini alan Çaykur Rizespor, ligin son sırasında bulunan Balıkesirspor ile puan mücadelesi verecek.

RİZE´NİN GALİBİYETİ YOK
Çaykur Rizespor, Balıkesirspor ile 1974-1975 sezonunda iki kez karşılaştı. Balıkesir´de oynanan ilk maçı ev sahibi takım 2-0 kazanırken, Rize´deki maçı ise 3-2 kazanarak üç puanı hanesine yazdırmıştı. En son 1975 yılında karşılaşan iki ekip 39 yıl aranın ardından yarın Rize´de puan için kapışacaklar.
Çaykur Rizespor´un bu sezon evinde oynadığı iki karşılaşmada galibiyeti yok. Gençlerbirliği ile berabere kalan Karadeniz temsilcisi, Bursaspor´a karşı kaybetti. Balıkesirspor´un ise deplasmanda hiç puanı yok. Ligin yeni ekibi oynadığı Torku Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında sahadan mağlup ayrıldı.
(AK-EK-SK-S)

19.10.2014 13:17:46 TSI

Google+ WhatsApp