5. KAYSERİ KİTAP FUARI’NDA ÜNLÜ YAZARLAR İNANÇ VE KAPAKLIKAYA SEVENLERİYLE BULUŞTU

5. KAYSERİ KİTAP FUARI’NDA ÜNLÜ YAZARLAR İNANÇ VE KAPAKLIKAYA SEVENLERİYLE BULUŞTU

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve kitapseverlerle dolup taşan 5. Kayseri Kitap Fuarı’nda eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya ve divan edebiyatının önemli isimlerinden yazar Hayati İnanç, söyleşide sevenleriyle buluştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından beşincisi gerçekleştirilen Kayseri Kitap Fuarı’nda ünlü şair ve yazarlar kitapseverlerle söyleşide bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen 5. Kayseri Kitap Fuarı’nda eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya ve divan edebiyatının önemli isimlerinden olan yazar Hayati İnanç, sevenleriyle söyleşi etkinliğinde buluştu.

YAZAR KAPAKLIKAYA KENDİ HAYATINDAN KESİTLER ANLATTI

Fuarda, ilk olarak yazar Kapaklıkaya okurları ve sevenleriyle buluştu. İnsan olmanın inceliklerini, anlattığı güzel hikâyelerle harmanlayarak sevenlerine sunan Kapaklıkaya, kendi hayatından kesitler de aktardı.

Söyleşide aile kavramının önemini anlatan yazar Kapaklıkaya, “Küçük bir çocukla anlaşacak kadar küçüldüğünüz zaman büyük insan olabilirsiniz. Ben çocuklarla hiç konuşmam ama kalbimi bir açarım onlarla otomatik iletişim kuruyorum. Nasıl oluyor, rahmetli yavrum, kızım öğretti” dedi.

Eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya anlattıklarıyla katılımcıları mest ederek, hayat hikâyeleriyle bazen güldürdü bazen de hüzünlendirdi.

HAYATİ İNANÇ’TAN ÖNEMLİ NASİHATLER

Daha sonra söyleşi programında sevenleriyle bir araya gelen divan edebiyatının önemli isimlerinden olan yazar Hayati İnanç ‘Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz’ diyerek, kendisini dinlemeye gelen ve yoğun ilgi gösteren kitapseverlere teşekkür etti.

Hayata dair mesajlar veren İnanç, sevenlerine önemli nasihatlerde bulunurken, her iki konferansa da kitapseverler yoğun ilgi gösterdi.

Google+ WhatsApp