AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TAMER’DEN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TAMER’DEN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığı’na seçilen Deniz Çağan’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, yapılan genel kurulun ardından Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan’ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarette Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Deniz Çağan’a başarılar dileyerek, “Sivil toplum örgütlerimin önemli görevleri vardır. Bu görevlerin başında da hemşehrilerinize karşı yapacağınız tüm yardımları şimdiden tebrik etmek istiyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığı’na seçilen Deniz Çağan, “Sayın vekilim hoş geldiniz. Güzel sözleriniz ve dilekleriniz için teşekkür etmek istiyorum. Kayseri Yozgatlılar Federasyon başkanı seçildik ama seçilmeden öncede sizin Kayseri’ye yapmış olduğunuz hizmetlere daha öncesinden şahidiz. Uzun yıllarca Kayseri’de başhekimlik yapmanız, arkasından Sivaslılar Federasyonu’nun kurucuları içerisinde yer almanız hatta biraz önce sohbette de konuştuk. Onursal başkanlığınız da hayırlı olsun. Onursal başkan olarak inşallah bundan sonra Sivas’ta ve Kayseri halkına hizmet edeceksiniz. Bizler aslında memleketlerimizi temsil ediyoruz ama yaşadığımız memleketi de hiçbir zaman ayrıştırmıyoruz. Bizde bu görevi aldığımız sürede bu bir bayrak yarışıdır. Bir başka arkadaşımıza devredene kadar inşallah Kayseri’de yaşayan Yozgatlılar’a ve Kayseri halkına iyi hizmet edebilmenin aşkını yaşayacağız. Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Google+ WhatsApp