AKADEMİK ODALAR TOPLANTISI DÜZENLENDİ

AKADEMİK ODALAR TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Toplantı, Kayseri Akademik Odalar Birliği Başkanı, Süleyman VAROL’ un başkanlığında, Kayseri Ticaret Odası ev sahipliğinde 15 Ağustos 2022 tarihinde düzenlendi.

Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’ un ve 26 Meslek Odalarının Başkanları ve Temsilcilerinin katılımları ile gerçekleştirilen toplantıda, Kayseri özelinde Türkiye’nin; İşsizlik, Şiddet, Kent sorunları, Enerji, Sağlık, Tarım, Özlük Hakları gibi gündemi oluşturan konularına değinilerek çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Akademik Odalar Birliği Başkanı Süleyman VAROL’ un açılış konuşmasının ardından Birlik Yürütme Kurulu oluşturuldu. Yürütme Kurulu Başkanlığına Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol, Başkan Yardımcılığına Peyzaj Mimarları Odası Kayseri İl Temsilcisi Başak Güleser, Genel Sekreterliğe Kayseri Dişhekimleri Odası Başkanı Umut Kural, Saymanlığa ise Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya seçildi.
İşsizlik Çalıştayı için ön hazırlıkların başladığı toplantıda, veri toplama işlemlerine ivedi bir başlangıç yapılması kararı alındı. Birlik çalışmalarının verimliliği açısından; İşsizlik Komisyonu, Özlük Hakları Komisyonu, Şiddetin Önlenmesi Komisyonu, Kent Sorunları Komisyonu, Tarım Komisyonu, Enerji Komisyonu ve Tek Sağlık Komisyonu kuruldu.
Akademik ve meslek odaları başkanları ile bir araya gelerek, şehrin ve ülkenin gündeminin değerlendirildiği toplantıda Başkan VAROL ev sahipliği ve katılımları için Ömer GÜLSOY ile birlikte bütün katılımcılara teşekkür etti.

Google+ WhatsApp