ASKON’DAN DEİK HAMLESİ

ASKON’DAN DEİK HAMLESİ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği(ASKON) Kayseri Başkanı Ali Özcan, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu(DEİK) seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Ali Özcan, yaptığı açıklamada “DEİK Ülke Masalarında görev alan ASKON Kayseri'den 10 üyemizle Önce memleketimiz Kayseri'yi ardından ülkemizi başarıyla temsil edeceğiz. Avusturalya, Letonya, Slovenya, Kırgızistan, Litvanya, Estonya, Gine, Sierra Leone, Lübnan, Seyşeller gibi ülkelerin yönetim kurullarına seçildik. Bundan sonraki süreçte Kayseri adına güzel çalışmalar ortaya koyacağız. Bu bizim için başlangıç oldu. Ticaretin her alanında yer almaya gayret ediyoruz. Tüm üyelerimizle birlikte hareket ederek Türkiye ile diğer ülkeler arasında çok önemli iş birliklerine imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Türkiye'nin potansiyel gücünü artırmak ve katma değeri yüksek iş birlikleri ve yatırımlara imza atmak için geleceği gören bir vizyonla ilerleyeceğiz. Ülke ekonomimizdeki dinamikler ve yatırım fırsatları çalışmalarımızın ana çıkış noktasını oluşturacak.” dedi.

ASKON Kayseri Başkanı Özcan, “Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan Hanımefendi rotamızı belirledi. Hedeflerimizi not ettik. İlk günden istişarelerimize başladık. Bu güzel ülkeyi seven insanlardan kurulu üyelerimiz ile ülkeler arası iş birliğini artırmaya gayret edeceğiz. Gerek yapacağımız programlarla gerekse önemli tanıtım faaliyetleri ile ticaret rüzgarını bu ülkelerde hissettirmek istiyoruz. Birçok iş adamı için yeni yatırım alanı olarak görebilecek olmasından dolayı önemli çalışmalar ortaya koyacağız. İş konseylerimiz DEİK’in omurgasıdır ve bir omurganın var oluş gayesi maksimum derecede sağlam, olabildiğince esnek, vücudumuzun ihtiyaçlarına olabildiğince verimli destek sağlamaktır. Bu verimi sağlamak adına seçimlerimizin son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Ülkemiz için DEİK’in yeni seçiminin hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

 


Google+ WhatsApp