Bakan Kılıç, Spor Vadisi´nde İncelemede Bulundu

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Atıcılar Eğitim ve Spor Vadisi´ndeki atletizm pistinde incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç, kendisini uzun süre bekledikleri söyleyen sporcu genç kızla sohbet

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Atıcılar Eğitim ve Spor Vadisi´ndeki atletizm pistinde incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç, kendisini uzun süre bekledikleri söyleyen sporcu genç kızla sohbet etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Atıcılar Eğitim ve Spor Vadisi´ndeki atletizm pistinde incelemelerde bulundu. Öğrencilerle sohbet edip sınıfları, tenis kortlarını gezen Kılıç, engelliler goalball müsabakası ve boks maçlarını başlattı. Kılıç, ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenen koşuyu izledi. Koşudaki öğrencilerden birinci gelen Jiyan Öner, galibiyetin ardından Kılıç´ı selamladı. Kılıç da, sporcuyu tebrik etti. Jiyan Öner´in, kendilerini uzun süre bekledikleri söyleyerek sitem etmesinin ardından Bakan Kılıç, genç kızı yanına çağırarak sohbet etti. Kılıç, daha sonra incelemelerine devam etti.
(AF-ÖZ-Y)

17.10.2014 21:13:46 TSI

Google+ WhatsApp