Başkan Büyükkılıç ‘Belediyecilik Ve Halkla İlişkileri' Anlatacak

Başkan Büyükkılıç ‘Belediyecilik Ve Halkla İlişkileri' Anlatacak

Başkan Büyükkılıç ‘Belediyecilik Ve Halkla İlişkileri' Anlatacak

13-14 Nisan 2016 tarihinde Ankara’da CONGRESIUM merkezinde düzenlenen 5. YEREL YÖNETİMLER SEMPOZYUM’DA Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ‘Belediyecilik ve halkla ilişkiler’ konusunda seminer verecek.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşecek olan AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda, Belediye ve Halkla İlişkiler konusunda konuşmacı olarak iştirak edeceğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belediyelerde Halkla İlişkilerin Önemi konusunda rekor oylarla seçilen bir belediye başkanı olarak tecrübelerini, yaşadıklarını ve uygulamaları paylaşacağını kaydetti. Melikgazi Belediyesi’nin seminere davet edilmesinin bir tesadüf olmadığını, çünkü halkın oylarıyla 4. kez bir belediye başkanın seçilmesinin temelinde bazı unsurların olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi gerek belediyecilik ilkeleri gerekse siyasi ilkeleri ile birleşen bir yönetim ile iş başında rekor oylarla seçilen bir belediyedir. Herkesi memnun etmek zordur bunun kuralı hizmeti zamanında yapmak, israf etmemek ve tarafsız olarak yerine getirmektir. Ben şahsen seçimlerin ertesi günü parti rozetini bir tarafa bırakıp tüm Melikgazi’nin başkanı olarak hizmete başlıyorum Ankara ‘da bugün ve yarın rekor oylarla 4. döneme seçilen bir belediye başkanı olarak yaşadıklarımı, uygulamalarımı ve tecrübelerimi paylaşacağım bu arada seminer vermemiz bir tesadüf değildir. Bir birikimin, bir başarının ve bir takdirin sonucudur. 12 katılımcıdan 9’u belediye başkanı 3’ü akademisyen olmak üzere katılımcılara Kayseri belediyeciliğinin temelini anlatacağız” dedi.
Melikgazi Belediyesi halkla ilişkiler konusunda olduğu gibi bütçe gerçekleştirme, çevre ve doğa yatırımlarında ve enerji gibi konularda hep gündemde olduğunu hatırlatan Başkan Büyükkılıç, kentte yayın yapan yerel basın mensupların da büyük payı olduğunu çünkü yapılanları kamuoyu ile paylaşmanın çok önemli bir unsur olduğunu sözlerine ekledi.


 

Google+ WhatsApp