BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, ERCİYES FENERİ DERNEĞİ'NİN MARKETİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, ERCİYES FENERİ DERNEĞİ'NİN MARKETİNİ ZİYARET ETTİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de uzun yıllardır faaliyetlerini sürdüren ve sosyal yardım konusunda her kesimden vatandaşın buluştuğu Erciyes Feneri Derneği’nin marketini ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, “Erciyes Fenerimizin gerçekten yapmış olduğu önemli ve anlamlı. İhtiyaç sahiplerinin de olduğu semtte böyle güzel bir marketimizin sürdürülebilir olması açısından hayırseverlerimize özellikle teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ihtiyaç sahibi aileler için kurulan Erciyes Feneri marketini gezdi.

Kayseri’de uzun yıllardır faaliyetlerini sürdüren ve sosyal yardım konusunda her kesimden vatandaşın buluştuğu Erciyes Fener’de çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, Erciyes Feneri’nin Kayseri’deki yerinin çok önemli olduğunu ifade etti. Başkan Büyükkılıç, hayırseverlere teşekkür ederek, “Erciyes Fenerimizin gerçekten yapmış olduğu önemli ve anlamlı. İhtiyaç sahiplerinin de olduğu semtte böyle güzel bir marketimizin sürdürülebilir olması açısından hayırseverlerimize özellikle teşekkür etmek istiyorum. Belediyeler olarak bizler de üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Gerekli desteklerimizi sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

‘Kayseri denilince akla hayırseverlik gelir. Merhamet, insanlık ve vatanseverlik gelir’ diyerek, konuşmasını sürdüren Büyükkılıç, “Çok şükür gerçekten yüz akımız. Zaman zaman şöyle de değerlendiriyorum. Belki ulaşamadığımız, belki haberimizin olmadığı Kayseri’mizdeki gönül insanları varsa, onları bu dostlar buluyor. İhtiyaçlarını böylece görmeye vasıta oluyor. Biz kendilerine dua ediyoruz. Yönetim kurulu başkanına, ekibine, burada çalışan canlarımıza iyi ki varsınız diyoruz. Araştırmacı ekibine özellikle teşekkür ediyoruz. İnşallah Kayseri’mizin yüz akı kuruluşlarının ayakta kalması ve sayısının artması anlamında da üzerimize ne düşerse yapacağımızı buradan ifade ediyorum. Sağlıklı, hayırlı, günler temenni ediyorum. Kayseri denilince akla hayırseverlik gelir. Merhamet, insanlık ve vatanseverlik gelir” diye konuştu.

“ARKAMIZDA SİZİN GİBİ BÜYÜKLERİMİZİN OLDUĞUNU BİLİYORUZ”

Erciyes Feneri Derneği Yöneticisi Ahmet Gümüş de Başkan Büyükkılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Sizin gibi insanlar olduğu sürece yok kelimesini tanımıyoruz. Tanımayız da. Kayserimiz gerçekten büyüklerimiz sayesinde hiçbir insanı boş çevirmedik. Çevirmiyoruz. Bu neden oluyor başkanım. Bu da sizin gibi büyüklerimizin sayesinde oluyor. Arkamızda sizin gibi büyüklerimizin olduğunu bildiğimiz için, bir kuruş paranın geçmediği, her şeyin olduğu yok kelimesinin olmadığı bir market başkanım. Allah sizlerden razı olsun.”

Google+ WhatsApp