BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, OTOBÜS İLE MAHALLE MAHALLE GEZEREK, VATANDAŞLARI SELAMLADI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, OTOBÜS İLE MAHALLE MAHALLE GEZEREK, VATANDAŞLARI SELAMLADI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, otobüs ile şehir turu yaparak, mahalle mahalle gezip, vatandaşlara seslendi. Tur boyunca vatandaşlar, caddelerden, evlerinin balkon ile pencerelerinden ve arabalarından Başkan Büyükkılıç’a sevgi gösterisinde bulundu.

‘En büyük gücümüz, birlikteliğimiz’ şiarıyla el ele, omuz omuza, gönül gönle vatandaşları kucaklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, koltuğunda hiç oturmayarak, her fırsatta vatandaş ile buluşup, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadı.

Bu kapsamda, Başkan Büyükkılıç, otobüsle mahalle mahalle gezerek, şehir turu yaptı, Kayserili vatandaşları sevgiyle, muhabbetle selamlayarak, ‘Hayırlı Ramazanlar’ diledi.

Şehir turu sırasında otobüste Başkan Büyükkılıç’ı gören vatandaşlar, aracın yanına gelip, “Sen her şeye layıksın, seni tekrar başkan yapacağız, atom karınca, desteklerimiz sizin için” diyerek, sevgi gösterilerinde bulundu.

Yaşlısından gencine, esnafından ev hanımına kadar, tur boyunca vatandaşlar, caddelerden, evlerinin balkon ve pencerelerinden, arabalarından Başkan Büyükkılıç’ı samimi bir şekilde ilgiyle karşıladı.

Büyükkılıç, vatandaşların sevgi ve muhabbetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kayseri’mizin birçok mahallesini gezdim. Hemşehrilerimizi dinledim. Kucaklaştık. Onların sevgisini görmek, duasını almak bizlere yetiyor. Hizmetimiz onlar için, Kayseri’miz için. Gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Allah’ın izni, Kayseri’mizin desteğiyle yeni 5 yılda yine birlikte olacağız” dedi.

Google+ WhatsApp