BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN “ZAFER BAYRAMI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN “ZAFER BAYRAMI" MESAJI

Başkan Büyükkılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünde ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehit ve gazileri rahmet ve minnetle andı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Büyükkılıç, “Anadolu’nun vatanımız olarak yeniden tescili olan Büyük Zafer’in 101’inci yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yayımladığı mesajında 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos 1922’de eşsiz bir mücadele verilen Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle istiklal mücadelesinin zaferle taçlandırıldığını ifade etti.

30 Ağustos’un zor şartlar ve yokluklar içerisinde esarete, zulme ve işgale karşı kahraman Türk milletinin topyekûn inanç, irade ve kararlılıkla, özgürlük ve bağımsızlık yolunda mihenk taşı olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, bu serdengeçti aziz milletin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde mücadele eden ecdadın, vatan, bayrak, din ve bağımsızlık gibi değerlerini canından öte gördüğünü ve canı pahasına bu değerlerini muhafaza ettiğini vurguladı.

“ECDADIMIZDAN ALDIĞIMIZ GÜÇ VE İLHAM İLE DAHA GÜÇLÜ…”

Büyükkılıç, mesajında “Ecdadımızdan aldığımız güç ve ilham ile daha güçlü, daha genç ve her daim hazır Türk milletinin bu kutlu yürüyüşünü devam ettireceğiz” dedi.

Büyük Zafer’in üzerinden 101 yıl geçtiğine dikkat çeken Başkan Büyükkılıç, mesajını şöyle sonlandırdı:

“Anadolu’nun vatanımız olarak yeniden tescili olan Büyük Zafer’in 101’inci yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Allah vatanımızı, milletimizi korusun, birlik ve beraberlik içerisinde daha nice güzel zaferleri bizlere nasip etsin. Cumhuriyetimizin banisi, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Google+ WhatsApp