BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN SERBEST BÖLGEDE FABRİKA ZİYARETLERİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN SERBEST BÖLGEDE FABRİKA ZİYARETLERİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile birlikte Kayseri'nin Ankara giriş yolu üzerinde 1’nci Organize Sanayi Bölgesi ile komşu olan ihracatın ve istihdamın lokomotifi Kayseri Serbest Bölgesi’nde fabrikalara ziyaret gerçekleştirdi.

Ticaretin ve endüstrinin merkezi Kayseri’de sanayicinin ve iş insanları ile fabrika çalışanlarının her zaman yanında yer alan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin ekonomisine yaptıkları katkılar için firma yetkilileri ve personele teşekkür etmeye devam ediyor.

Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda, 1’nci Organize Sanayi Bölgesi ile komşu olan Kayseri Serbest Bölgesi’nde (KAYSER A.Ş.) faaliyet gösteren fabrikalara ziyaret gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a ziyaretlerde, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve partililer eşlik etti.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Serbest Bölgesi’nde hizmet veren Milenyum, Gürkan, Mert Makina, Mun-do Yatak, İnnova ve Sersim firmalarını ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Çalışan personele de kolaylıklar dileyen Büyükkılıç, firma yetkilileri ve personelin Ramazan ayını da tebrik etti.

Google+ WhatsApp