BAŞKAN Dr. PALANCIOĞLU, MİLLİ ATLET ÖMER AMAÇTAN’A BAŞARILAR DİLEDİ

BAŞKAN Dr. PALANCIOĞLU, MİLLİ ATLET ÖMER AMAÇTAN’A BAŞARILAR DİLEDİ

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, önümüzdeki hafta Romanya da yapılacak olan Atletizm yarışmalarında ülkemizi temsil edecek olan Kayserili sporcu ÖMER AMAÇTAN’A başarılar dileyerek, Türkiye’yi temsil edecek olan milli atlet ÖMER AMAÇTAN’IN öncelikle Kayserimizi temsil ettiğini söyledi.

Geçen hafta İstanbul'da düzenlenen Balkan Yarışlarında 2. olan 18 yaşındaki Milli Atlet Ömer Amaçtan’ın Kayseri’nin gururu olduğunu belirten Başkan Dr. Palancıoğlu “Romanya da yapılacak olan karşılaşmalarda ülkemiz yine gündeme gelecek. Romanya'da Büyükler Balkan Şampiyonasında 5000 metre koşu da şampiyonluk için koşacak. Milli atletin Erciyes Dağının havası ile yarışmaya hazırlandı. Kayserili Milli Sporcunun Avrupa'dan sonra Dünya Şampiyonasında ülkemizi ve Kayseri'yi yine başarı ile temsil etmesini bekliyoruz” dedi.
 
Başkan Dr. Palancıoğlu, bu başarı da ekmeği geçen başka İl Gençlik ve Spor Müdürü MURAT ESKİCİ’yi, Kayseri atletizm takımı idarecilerini ve sporcularımızın üzerinde emeği çok olan ailesi ile hocalarını da tebrik ediyorum

Google+ WhatsApp