BAŞKAN ÖZTÜRK’TAN DEDEMAN AİLESİNE TEŞEKKÜR

BAŞKAN ÖZTÜRK’TAN DEDEMAN AİLESİNE TEŞEKKÜR

Dedeman Holding ve Dedeman Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Dedeman, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Esat Öztürk, ilçeye yaptıkları katkılardan dolayı Dedeman Ailesi’ne teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Başkan Öztürk; “ Sayın Rıfat Dedeman öncelikle ilçemize hoş geldiniz. Buradan hayırseverlikleri tanınan dedeniz Kemal Dedeman’a ve babanız Murat Dedeman’a rahmet diliyoruz. Dedeman Ailesi’ne geçen aylarda yaşanan maden kazasından dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Dedeman Ailesi’ne ilçe olarak ne zaman bir ihtiyacımızı dile getirsek bizleri boş çevirmediler. Belediyemize, hayır kurumlarımıza, spor kulüplerimize her türlü desteği verdiler. Önümüzdeki günlerde de ilçemizde görev yapan aşılama ve filyasyon ekiplerinin kullanımına tahsis edilecek bir araç hibe ettiler. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız diyorum.” Diye konuştu.

Misafirperverliğinden dolayı Başkan Öztürk’e teşekkür eden Rıfat Dedeman’da; “Rahmetli dedem Kayserili olmaktan her zaman övünürdü. Bunu da hem babama hem de torunlarına çok doğru bir şekilde aşıladı. Bizde her zaman Kayserili olmaktan gurur duyuyoruz. Ekmeğimizi, paramızı buradan kazanıyoruz. Buradaki halka hep birlikte gelişmek istiyoruz. Buraya yatırım yapmak bizim boynumuzun borcu. Biz hiç düşünmeden her zaman Kayseri’nin yanında yer alırız.” İfadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp