BBP Kayseri il başkanı Erkan Demirci oldu

BBP Kayseri il başkanı Erkan Demirci oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek listenin aday gösterildiği kongrede Erkan Demirci BBP Kayseri İl Başkanı oldu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, BBP Kayseri yeni il Başkanı Erkan Demirci, BBP Kayseri önceki İl Başkanı Hakan Satılmış ve partililer katıldı. Tek aday gösterilen seçimde Erkan Demirci BBP Kayseri İl Başkanı oldu. İstiklal marşının okunmasının ardından konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, “Ekonomik sıkıntının olduğu bir süreçten geçiyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’mizde ekonomik sıkıntılar yaşıyor. Bunu en ciddi şekilde hissedenlerin başında da emeklilerimiz geliyor. Hükümetimiz yakın zamanda enflasyon oranında emeklimize zam yaptı. Türkiye’de yaklaşık16 milyon emekli var. 16 milyonun 8 milyonuna yüzde 25 zam yaptı. 7 bin 500 lira maaş alanlara dedi ki; ‘dur sen maaş zammından faydalanamazsın’. Ona pahalılık var da bana yok mu? Senin kök maaşın düşük. Biz BBP olarak diyoruz ki; 7 bin 500 lira maaş alanlara başta olmak üzere, yeniden hayat pahalılığına göre maaşların hesaplanarak zamların verilmesi ve bu zamlarından temmuz ayından itibaren geçerli olması gerektiğini söylüyoruz. Biz Genel Başkanımız Muhsin Başkanın kurmuş olduğu partimizin şiarı şudur: Doğru kimden gelirse gelsin doğrudur. Yanlışta kimden gelirse gelsin yanlıştır. Efendim Cumhur İttifakının içerisindeyiz çiftçinin sorunlarını konuşmayacağız. Böyle bir şey bizim partimizin şiarında yok. Türkiye Toprak Mahsulleri çiftçinin kara gün dostudur diyen bir kurum, çiftçimizin buğdayını almama noktasında bir durumu var. Her gittiğimiz yerde her Toprak Mahsulleri Ofisinde çiftçilerimizle karşılaştığımızda çiftçilerimizin üretmiş olduğu hububatın çok ucuz bir yolla tüccarın eline geçtiğini görüyoruz. Bu yanlışa gerek Tarım Bakanlığı ve gerekte Toprak Mahsulleri Ofisi’nin dur demesini bekliyoruz.  Türkiye’de yeni dönemde Özel Tüketim Vergisi adı altında akaryakıtın fiyatı 40 lirayı aştı. Hükümetimizin bir vergi düzenlemesi yapması lazım. ÖTC adı üstünde kazanandan alacaksınız” ifadelerini kullandı. 
Kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunan Bulut, “Gerçekten Türk Devletini, Türk İslam coğrafyalarının abisi yapacaksak, yeniden sözü dinlenen bir devlet yapacaksak insanımızın da sıkıntısını yerine getirmek zorundayız. Gerek basınımız gerek hükümetimiz gerek de bakanlık çalışanımız her gün ulusal basında Ukrayna’nın tarım koridorunu 20 dakika konuşmayıp, sadece 3 dakika Kayseri’deki hububat üreticisinin sıkıntısını konuşsanız bugün bu sorunu biz halledeceğiz. Ben kongremizin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Hakan Başkanıma ve ekibine çok çok teşekkür ediyorum. Yeni göreve gelen Erkan Demirci ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Gelecek yerel seçimlerde daha çok gayret göstereceklerini dile getiren BBP İl Başkanı Erkan Demirci,  “Şu anda önemli bir görevi üstlenmiş durumdayız. Allah kısmet ederse bundan sonraki süreçte partimize uygun, elimizden geldiğince sağlıklı bir hizmet vermeye çalışacağız. Biz bu süreçte geçen yılki seçimde yoğun bir çalışma dönemi atlattık. Bundan sonraki yerel seçimlerde elimizde gelen mücadeleyi çok daha hızlı, daha analitik, düşünerek yapacağımızdan eminim” diye konuştu. 
‘BU TOPRAK İÇİN BU VATAN İÇİN CANIMIZI FEDA ETMEYE HAZIRIZ’
Seçimlerde zorlu süreçler atlattıklarını ve istenilen beklentiye ulaşılmadığını ifade eden BBP Eski İl Başkanı Hakan Satılmış da, “İnşallah kongremiz hayırlara vesile olur. Ülkemizin yönetiminde aktif görev alacak arkadaşları buralardan seçmeyi bize nasip eyler. Bizler verişen görevleri de her zaman daha iyi ve en iyisini yapmak için bugüne kadar şehit liderimiz Muhsin Başkanımıza ve sizlere layık olarak görevi tamamlamış bulunmaktayız. Tabi ki görev değişimi, siyasi partide görev almamak, bu kutlu davanın içinde olmamak değildir. Bizler küçücük yaşlarda Alperen Ocaklarında yetişmiş belli bir yaşa geldiğimizde kendimizi siyasetin içinde bulduk. Bugün de kim ne verirse bu kutlu dava, bu al bayrak, bu toprak için bu vatan için canımızı feda etmeye hazırız. Gerek siyasi partimiz olarak gerekse seçimlerde zorlu süreçler atlattık. Beklediğimiz beklentilere ulaşamadık gerek halkımız nezdinde, belki de bizim çalışmalarımızın eksikliklerinden dolayı ama bundan sonraki süreçte inşallah görevini tam layığıyla yerine getirecek arkadaşlarımız bugünden itibaren göreve hazırlar, layıklar bizde her zaman onların yanında elimizden ne geliyorsa gücümüz ne yetiyorsa onların yanında olacağız” şeklinde konuştu. 

Google+ WhatsApp