Beşiktaş, Sivasspor´u Başkent´te Ağırladı

Beşiktaş, bu sezon maçlarını oynadığı Atatürk Olimpiyat Stadı´nın zeminindeki bakım nedeniyle Sivasspor karşılaşmasını Ankara´da bulunan Osmanlı Stadı´nda oynadı. Ankaralı futbolseverler, Atatürk O

Beşiktaş, bu sezon maçlarını oynadığı Atatürk Olimpiyat Stadı´nın zeminindeki bakım nedeniyle Sivasspor karşılaşmasını Ankara´da bulunan Osmanlı Stadı´nda oynadı.
Ankaralı futbolseverler, Atatürk Olimpiyat Stadı´nın bakımda olması nedeniyle Başkent´te oynanan maçta, İstanbul´da taraftar desteğinden uzak kalan Beşiktaş´ı yalnız bırakmadı. Yaklaşık 20 bin kişilik Osmanlı Stadı´nın tamamına yakınına dolduran Başkentli Beşiktaşlılar, misafir olarak Ankara´ya gelen takımlarına destek çıktı.
İlk kez Spor Toto Süper Lig maçına ev sahipliği yapan Osmanlı Stadı´ndaki maç Yenikent´i karnaval alanına çevirdi. Türkiye´nin dört bir tarafından Başkent´e gelen siyah-beyazlı taraftarlar, en önemli geçim kaynağı tarım olan 5 bin nüfuslu Yenikent´e küçük büyük demeden akın etti. Maç nedeniyle Ankara-Ayaş karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.
Müsabaka nedeniyle stat çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. 300 özel güvenlik görevlisi ile 3 bin polis memuru stat çevresinde adeta kuş uçurtmadı.
(SU-BH-S)

20.10.2014 01:10:07 TSI

Google+ WhatsApp