BÜYÜKKILIÇ: “KAYSERİLİ MOBİLYACILAR DÜNYADA KENDİSİNDEN SÖZ ETTİRİYOR”

BÜYÜKKILIÇ: “KAYSERİLİ MOBİLYACILAR DÜNYADA KENDİSİNDEN SÖZ ETTİRİYOR”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği’ni (KAYMOS) ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’mizin gururu olan mobilyacı esnafımız dünyada kendisinden söz ettiren konuma gelmeye başladı” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye’nin en önemli mobilya kentlerinin başında yer alan Kayseri’de Anadolu’nun en büyük fuarını gerçekleştiren Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arapoğlu ve yönetimini ziyaret etti.

Kayserili mobilyacı esnafının dünyada kendisinden söz ettirdiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’mizin gururu olan mobilyacı esnafımız dünyada kendisinden söz ettiren konuma gelmeye başladı, bunlar da bizi keyiflendiriyor. Fuarların yanı sıra yeni süreçte de neler yapılabileceği adı altında KAYMOS’umuzu ziyaret ediyoruz” dedi.

Kayseri’nin ihracatın merkezi haline geldiğine işaret eden Başkan Büyükkılıç, mobilyacı esnafına hayırlı, bereketli, bol kazançlı işler temennisinde bulundu.

KAYMOS Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arapoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Büyükkılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Arapoğlu, dünyaya hitap ettiklerini belirterek, “Türkiye’ye değil, dünyaya hitap ettiğimiz için kullanım süresi kısaldı, mobilya ihtiyaca değil, zevke de hitap ediyor. Biz bu pazarda pay edinebilmek için devletimizin varlığını her daim arkamızda hissettik, bundan sonra da hissedeceğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.

Google+ WhatsApp