Çağdaş Atan: “Kayserispor'u başarılı hale getirecek grup varsa ben buradayım”

Çağdaş Atan: “Kayserispor'u başarılı hale getirecek grup varsa ben buradayım”

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan sezonun ilk idmanında basın mensuplarına açıklama yaparak, “Burada hayal satacak durumda değilim. Kayserispor'u başarılı hale getirecek grup varsa ben buradayım ya da sürdürülebilir bir Kayserispor varsa ben buradayım. İşler çığırından çıktıktan sonra zaten burada durmamızın bir anlamı yok” dedi.

Kayserispor, bugün teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde yaptığı antrenmanla 2023 – 2024 sezonun hazırlıklarına başladı. Antrenmandan önce basın mensuplarına konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “Sezon öncesi önümüzde zorlu süreç var. Geçen sene güzel bir hikaye yazdık. Yeni hikayeler yazmak lazım. Kayserispor bizim gözümüzde her zaman geçen sezonun ilk yarısındaki puan tablosunda olması gerekiyor. Bu işin üç tane sac ayağı var. Tek ekip, yönetim ve futbolcular. Yönetimimiz bize aramıza yeni oyuncular katılacağıyla ilgili söz verdi. Ben bu sözlerini tutacaklarını düşünüyorum. En kısa zamanda aramıza iyi oyuncular katmayı planlıyoruz. Çünkü şu an geçen seneki kadronun çok çok gerisindeyiz. Ve çok da geç kaldığımızı söyleyebilirim. ‘Kampa yeni oyuncuların çoğunun yetiştirip girebilirsek eğer, geçen seneki başarıyı tekrarlayabiliriz’ demiştim. Ama maalesef bu gerçekleşmedi. Biz o gerçekleşecek günü bekliyoruz. Umudumuz var” diye konuştu.
 
“KAYSERİSPOR TARAFTARINA, KAYSERİ ŞEHRİNE HAYAL DE SATMADIM UMUT DA”
Çağdaş Atan konuşmasının devamında, “Ben hiçbir zaman Kayserispor taraftarına, Kayseri şehrine hayal de satmadım umut da. Hiç öyle bir şey yapmaya da niyetim yok. Kampa tam kadro gelemedik ama bundan sonra bir an önce geç kaldığımız durumu bizi bilen, beraber çalıştığımız oyuncularla avantaja çevirmemiz gerekiyor. Yeni gelen oyuncuların çok çabuk adaptasyonunu sağlayabileceğimizi düşünüyoruz. Bence şu an en az 6 tane oyuncuya ihtiyacımız var. Kadromuzun acilen güçlendirilmesi gerekiyor. Listemizde belirlediğimiz 2-3 oyuncuyla da çok net görüşmeler yaptık. Ama maalesef içinde bulunduğumuz durumdan dolayı bir sonuç alamadık. O listedeki oyuncuları kaybediyoruz. Benim korkum çok fazla geç kalmak. Oyuncularıma da onu söyledim. Onlarla çalışmaktan çok mutluyum. Tekrardan eğer beklentilerimiz karşılanırsa iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Zaten onu geçirmeyeceğimizi düşündüğüm an daha önce de söyledim. Burada hayal satacak durumda değilim. Kayserispor'u başarılı hale getirecek grup varsa ben buradayım ya da sürdürülebilir bir Kayserispor varsa ben buradayım. İşler çığırından çıktıktan sonra zaten burada durmamızın bir anlamı yok” dedi.

Google+ WhatsApp