Çağdaş Atan, kendisini davet eden depremzedeyi ziyaret etti

Çağdaş Atan, kendisini davet eden depremzedeyi ziyaret etti

Türkiye’yi sarsan Kahramanmaraş depreminde yaralanan ve Kayseri’de tedavi gören depremzede, Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan’ı görmek istedi. Daveti geri çevirmeyen Atan, depremzede yaralıyı ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ temennisinde bulundu.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki büyük depremler, Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilde geride enkaz bıraktı. 5. günde yıkıntıların olduğu bölgelerde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 
 
Depremden yaralı olarak kurtulanlar ise sahra hastanelerinde ve çevre illerdeki hastanelerde tedavi altına alındı. Kayseri’ye de çok sayıda yaralı sevk edildi. Bu yaralılardan Kadir Hakan Kılıç, aynı zamanda Kayserispor’un takım doktoru olan doktoruna Antrenör Çağdaş Atan’ı görmek istediğini dile getirdi. 
 
Depremzedenin abisi Tayfun Kılıç, konuyla ilgili şu paylaşımı yaptı: “Deprem sonrası kardeşimi Kahramanmaraş’tan enkaz altından çıkarıp Kayseri Acıbadem Hastanesi’ne getirdik. Bütün personele emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Doktorumuzun aynı zamanda Kayserispor doktoru olduğunu öğrenince kardeşim Çağdaş Atan hoca beni ziyarete gelir mi acaba dedi :)”
 
Bu paylaşıma Kayserispor Teknik Direktör Çağdaş Atan ise şu cevabı verdi: “Bugün antrenmandan sonra kardeşimizin ziyaretine koşa koşa geleceğim. Çok geçmiş olsun.” 
Sosyal medya hesabından yapılan talebi gören Atan da depremzedeyi hastanede ziyaret ederek forma hediye etti.

Google+ WhatsApp