Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Gazete kupürleriyle siyaset yapanlara ülkeyi emanet edip bu ülkenin geleceğini karartamayız. AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı 72. İl Danışma Meclisi İzm

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Gazete kupürleriyle siyaset yapanlara ülkeyi emanet edip bu ülkenin geleceğini karartamayız.
AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı 72. İl Danışma Meclisi İzmit´te gerçekleştirildi. Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, İlyas Şeker, tüm ilçe belediye başkanları ve AK Partili vatandaşlar katıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek´in açılış konuşmasını yapmasının ardından kürsüye davet edilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Gazete kupürleriyle siyaset yapanlara ülkeyi emanet edip de bu ülkenin geleceğini karartamayız. Devam eden bu sorunları çözecek bir siyasi kadronun AK Parti dışında olmadığını bilmeniz gerekiyor" dedi.
Türkiye´de istikbal vaat eden bir muhalefet olmadığını ifade eden Çelik, şöyle konuştu: "Biz tamam diyecek olsak, başarıya ve çalışmaya mahkumuz. Her şey Türkiye için anlayışımızla yolumuza devam etmek zorundayız. Bu bakış açımızdan kesinlikle taviz vermemeliyiz. `Biz´ anlayışı AK Parti de kökleşmiş bulunuyor. Eğer hoş seda devam etsin, olumsuzluklar ortadan kalksın diyorsanız ben merkezli hareket etme şansına sahip olmamamız gerekiyor. Türkiye zaman kaybetmesin, yeniden israflarla karşı karşıya kalmasın diyorsanız, `Biz´ anlayışıyla hareket etmek zorundayız. Kenetlenmek zorundayız. Türkiye´nin şu an yaşadığı potansiyel ve bulunduğu ortamı talebe alarak, bölgenin durumunu talebe alarak siz, en uzak bulduğunuz arkadaşınızın yanına giderek gönül alçaklığını göstermek durumundasınız. `Gitmem, yapmam´ demek yok. Gideceğiz, yapacağız, kucaklaşacağız ve dertlerimize çare bulacağız. Bu anlayışla hareket edersek nice 2023´ler yaşarız."
Ülkenin içinde bulunduğu durumda, AK Parti´nin siyasi bir sigorta işlevi gördüğünü dile getiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, şunları söyledi: "Bir alternatif çıkar da bizim AK Parti´den daha iyi projelerimiz var biz daha iyi yaparız derler ve millet de buna inanırsa biz de eyvallah deriz. Ama gazete kupürleriyle siyaset yapanlara ülkeyi emanet edip bu ülkenin geleceğini karartamayız. Ama biz biliyoruz ki AK Parti bu milletin güvencesi, bu ülkenin sigortasıdır, tek umududur. Şehit kanlarıyla sulanmış bu mübarek toprakların kurda kuşa yem edilmeyeceğini herkesin bilmesini istiyorum."
(GY-HO-Y)

26.10.2014 13:26:28 TSI

Google+ WhatsApp