CHP'Lİ ADAYLARDAN MAZLUMDER’E ZİYARET

CHP'Lİ ADAYLARDAN MAZLUMDER’E ZİYARET

31 Mart seçimleri yaklaştıkça siyasi partilerin yönetici ve adaylarının toplumun farklı kesimlerine ziyaretleri devam ediyor. Bir yandan toplumla tanışıyorlar, hatır soruyor dert dinliyorlar. Diğer yandan seçilmeleri halinde yapacakları icraatları, plan ve programlarını paylaşıyorlar.

CHP Melikgazi ilçe başkanı Serhat Yıldırım ve Melikgazi belediye başkan adayı Özgür Alçı, seçim çalışmaları kapsamında MAZLUMDER Kayseri Şubesini ziyaret ettiler.

Şube Başkanı Ahmet Taş ve yöneticiler tarafından karşılanan CHP heyeti ile birlikte çaylar içildi verimli bir bilgi alışverişi gerçekleşti. MAZLUMDER Şube Başkanı Taş, MAZLUMDER ve sivil toplum çalışmaları hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu, devamında gıda maddelerinin satış usulünde düzenlemeler, kaldırım ve caddelerin yaya ve araç geçişine tahsis edilmesi, yaya geçitlerinde ve ihtiyaç olan yerlerde yaya geçiş rampası çalışması, araçların otoparklar dışında park edilmemesi dahil birçok konuda hayatı kolaylaştırıcı hizmetlerin yenilenerek devam etmesi konusunda görüşlerini dile getirdi. CHP heyetine çalışmalarında başarılar diledi.

MAZLUMDER yönetim kurulu üyesi Adnan Evsen de şehirlerin deprem şartlarına uygun binalarla donatılması, ömrünü tamamlamış binaların şartlara uygun ve denetimli dönüştürülmesi konusu dahil birçok konuda görüşlerini dile getirdi.

Melikgazi CHP ilçe başkanı Serhat Yıldırım ve belediye başkan adayı Özgür Alçı da seçilmeleri halinde ortaya koyacakları hizmetler hakkında bilgiler verdiler. MAZLUMDER de gördükleri ilgiden memnuniyetlerini dile getirdiler.

MAZLUMDER şube başkanı Taş, belediye başkan adaylarını misafir etmek ve görüşlerini onlarla paylaşmaktan memnun kaldıklarını bildirdi CHP heyetine teşekkür etti.

Google+ WhatsApp