ÇOCUKLARIN BAYRAMLIKLARI, KOCASİNAN BELEDİYESİ’NDEN

ÇOCUKLARIN BAYRAMLIKLARI, KOCASİNAN BELEDİYESİ’NDEN

BELEDİYESİ’NDEN Kocasinan Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönül seferberliği çağrısı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık hediye ettiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hizmetlerle her zaman Kocasinanlıların yanlarında olduklarını söyledi.

Kocasinan Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönül seferberliği çağrısı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık hediye ettiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hizmetlerle her zaman Kocasinanlıların yanlarında olduklarını söyledi.

Başkan Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcıları İlyas Yıldırım, Hasan Kılıç ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Kocasinan sakinlerini evlerinde ziyaret etti. Çocuklara bayramlık giysi ve çeşitli hediyeler veren Başkan Çolakbayrakdar, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in 'Bir kimse sadece Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu saç teline karşılık ona sevap vardır' sözünü hatırlatarak, "Bizler de bu bilinçle her zaman çocuklarımızın mutluluklarına ortak oluyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer. Özellikle ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim başta olmak üzere, pek çok konuda yardımda bulunuyoruz. Hizmetlerimizle Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bayramlıklarını ve diğer ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Böylelikle gönlümüzde var olduklarını ve gönüllerinde var olduğumuzu gösteriyoruz. Hep birlikte huzur, dayanışma ve kardeşlik içerisinde geçirebileceğimiz sağlıklı güzel günler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların daha sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat sürebilmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini de sözlerine ekledi.

Vatandaşlar ise, verdiği destek ve yardımlardan dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve ekibine teşekkür etti.

Google+ WhatsApp