Cumhur ittifakı Ankara Mitinginde

Cumhur ittifakı Ankara Mitinginde

Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ile MHP’nin ikinci ortak mitingi bugün Ankara’da gerçekleşiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ankara'da yapacakları ortak mitingede binlerce vatandaş alanı doldurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın miting alanındaki halkı selamlamasından sonra kürsüye Cumhur ittifakı Ankara adayı Mehmet Özhaseki çıktı.

Mehmet Özhaseki'nin konuşmasından satır başları şöyle; 

"Bugün Tükiye'nin kalbi Ankara'da atıyor. Dik duruşunuzdan dolayı, vefanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu fakir kardeşinizin tam 21 yıl belediye başkanlığı var. ilk başladığımda tabi ki altyapısı olmayan onlarca mahallesi, yüz binden fazla evi, bir gecede yapılan gece kondular vardı. Aynı zamanda borçlu belediyeler, kapının önü alacaklılarla dolu. Böyle bir ortamda işe başladık. Allaha hamd olsun bir milim altyapı eksiği bırakmadım. Su kanal arıtma tesislerini yaptırdım. Alt geçitler, üst geçitler. Sonra sosyal hizmetler. Beş yıldızlı huzurevleri yaptık. Gece gündüz demeden uğraştık. Sonra devasa projelere geldi sıra. Kayak merkezleri, barajlar, Türkiye'nin UEFA standartlarında ilk stadyumu" 

 

"Önümüzde Ankara imtihanı var. Biz dersimize çalıştık, projelerimizi hazırladık. Ankara bizden neler bekliyor 11 ana başlıkta 111 ciddi proje hazırladık"

"Özellikle CHP'nin adayı üçüncü dönemdir aday. Böyle bir projeyle çıktı mı? Hayır. Ve belediyeciliği de bilmiyor açıkça ilan ediyorum. Her konuştuğunda gaf yapıyor, tuhaf tuhaf gülünecek işler yapıyor. Gerçekten belediyeciliği bilmiyor, gerçekten de projesi yok.İkinci üzüldüğüm konu. Bizler 25 arkadaşımızla birlikte huzurunuzdayız ve Cumhur İttifakı'nın adayıyız. Hepimiz hiç farkı yok. Milli ve yerli insanlar olarak huzurundayız. Bizim ittifakımızın niye kurulduğunu, bizim derdimizin ne olduğunu tek tek anlattık. Bizim derdimiz bayrak derdi, ezan derdi, vatan derdi, devletin milletin bölünmezliği derdi."

"Fakat karşı tarafta bir ittifak var ki; herkes anlamaya çalışıyor. Daha doğrusu anladı da onlar anlaşılmadığını zannediyor. Görünürde iki parti var. CHP ve göründüğü gibi İYİ Parti. Peki söyleyemedikleri ortak var. Sakladıkları ortak var. Niye söyleyemiyorsunuz bunu? Eğer ortağı çok sevdiyseniz çıkın iftiharla ilan edin. Zannediyorlar ki Ankara halkı anlamaz. Biz kül yuttururuz zannediyorlar. Truva atının içinde neler olduğunu herkes biliyor."

Özhaseki'nin ardından kürsüye çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankaralılara seslendi

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle; 

"Ya beka diyeceğiz, ya belaya boyun eğeceğiz."

"Zillet ittifakı kaostur, komplodur."

 "MHP tümüyle Özhaseki'nin arkasındadır." 

"Sandıkta 15 Temmuz'u unutmadan karar verin."

Google+ WhatsApp