CUMHUR İTTİFAKI, MHP İL BAŞKANLIĞI’NDA BULUŞTU

CUMHUR İTTİFAKI, MHP İL BAŞKANLIĞI’NDA BULUŞTU

Cumhur İttifakı’nın Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, dün Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterildi. Cumhur İttifakı’nın adayı Başkan Büyükkılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Büyükkılıç’a AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hulusi Akar, Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Bayar Özsoy, İl Başkanı Fatih Üzüm, İL Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Başkan Büyükkılıç’ı MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkanı Gülsüm Gökçe, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Sarız Belediye Başkan ve Başkan Adayı Baki Bayrak, Pınarbaşı Belediye Başkan ve Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu, Özvatan Belediye Başkan ve Başkan Adayı Halit Demir, Sarıoğlan Belediye Başkan ve Başkan Adayı Bekir Ayyıldırım ve Bünyan Belediye Başkan Adayı Selahattin Metin karşıladı.

“HAK İLE BATILIN MÜCADELESİ”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, seçimleri açık ara farkla kazanacaklarını söyledi. 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimin sadece bir yerel seçim olarak görülmemesi gerektiğini belirten Ersoy, “Ülkemizin bulunduğu durumu göz önüne alırsak bu hak ile batılın mücadelesinin olduğu bir seçim” dedi.

Ziyarette her iki tarafta birlik beraberlik vurgusu yaparak Cumhur İttifakı'nın önemine değindi. 

Google+ WhatsApp