Develi Belediyesi’nden eğitime destek

Develi Belediyesi’nden eğitime destek

KAYSERİ’nin Develi ilçesinde 2021-2022 eğitim-öğretim yılında Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yeni açılacak olan Adalet bölümü için belediye ile okul arasında staj desteği protokolü imzalandı.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın makamında gerçekleşen protokole, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak ve okul müdürü Osman Güçlü katıldı. Muhasebe-finansman, yiyecek-içecek ve konaklama-seyahat alanlarının olduğu Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Adalet bölümü de açıldı. Bu kapsamda okul ile Develi Belediyesi arasında staj desteği konusunda protokol imzalandı. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak, “Eğitimin her alanında olduğu gibi yeni açacağımız adalet alanına da verdiği staj desteğinden dolayı Mehmet Cabbar başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 
Develi’nin genç nüfus potansiyeliyle farklı bölüm ve alalara rahatlıkla ev sahipliği yapabileceğini belirten Başkan Cabbar ise, “Develimizi bir eğitim merkezi haline getirmek için Develi Belediyesi olarak her türlü desteğe hazırız. Yeni açılan Adalet alanının da Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemize ve Develimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Google+ WhatsApp