DEVELİ EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR AMA ALAMIYOR

DEVELİ EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR AMA ALAMIYOR

Saadet Partisi'nin Develi Belediye Başkan Adayı Mustafa Ülker, yaptığı açıklamada, ilçenin gelişimine yönelik önemli adımların atılması gerektiğini vurguladı.

Mustafa Ülker, “Develi ilçemiz tarihten bu güne önemli bir yerdedir. Son dönemde adı artık anılmamaya başlanmıştır. Bunun sebebi gelişime dair hamlelerin yapılmamasıdır. Her gün bir hizmet yapılması gereken ilçemiz maalesef plansızlığa terk edilmiştir. Güzide ilçemizde gelişmenin alametleri görülmüyor. Örneğin terminal, küçük sanayi sitesi, organize sanayi bölgesi ve çevre yolu üzerindeki kavşakların bir an önce köprülü kavşak haline getirilmesi gerekmektedir. Develi halkı yapılan işin en güzelini hak ediyor ama alamıyor.” şeklinde konuştu.

Başkan Adayı Ülker, “Kayseri Büyükşehir'e ait belediye otobüslerinin Develi'ye de hizmet vermesi gerekiyor. Develi küçük bir yer değil. Yaşamın canlı olduğu bir yer. Bu artık zaruriyettir. Bölgedeki ulaşımın daha da iyileştirilmesi gerekir.” dedi. Ayrıca, Develi'de hamam ve aşevi gibi sosyal yaşamı ilgilendiren yerlerin olmayışından kaynaklı sıkıntıların yaşandığını da vurguladı. Ülker, bu talepleri başkan olup yerine getirdiklerinde Develi'nin daha yaşanabilir bir şehir haline geleceğine inandığını belirtti.

Google+ WhatsApp