Düş-me-ye-ce-ğiz!

Düş-me-ye-ce-ğiz!


HES Kablo Kayserispor, Gençlerbirliği galibiyetiyle hem rakipleriyle puan farkının açılmasına izin vermedi. Hem de Ankaragücü’nü altına alarak psikolojik olarak rahatladı. Başkent ekibini 2 golle deviren Sarı-kırmızılılar rakiplerine de ‘Düşmeyeceğiz’ mesajı verdi.

Gençlerbirliği maçına, iyi başlayan özellikle ilk yarıda istediği futbolu sahaya yansıtan Sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda sallansa da iyi direndi ve sonrasında 3 puanı 2 golle aldı.

Fenerbahçe maçında kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Gustavo ve Pedro Henrique oynadıkları futbolla, corana süresinde sahada olmayı ne kadar özlediklerini de gösterdiler.  

Fenerbahçe maçında sahanın en iyilerinden Mensah bu maçta da yine ağırlığını ortaya koydu. İsim isim yazmaya gerek yok bu maçta herkes birbirini tamamladı.

Bir kez daha gördük ki Kayserispor kendini futbolunu oynarsa, yardımlaşmayı üst seviyede yapar ve kanatları kullanırsa sonucu gidiyor.

Gençlerbirliği galibiyeti bence bu sezonun kırılma maçıydı. Kayserispor kazanarak ayakta kalan taraf oldu.  Bu galibiyet, ligde kalma inancını da kat kat artırdı. 

Fenerbahçe maçında kaçan 3 puana insan şimdi daha çok hayıflanıyor. Gençlerbirliği maçına kadar defalarca ayağına kadar gelen kısmeti geri çeviren Kayserispor görünen o ki zoru seviyor. Ligin tamamlanmasına kaldı 6 hafta.

Kayserispor inanırsa, hem Sivas deplasmanından puan ya da puanlarla döner, hem sahasında Beşiktaş’ı yener. Rize, Gaziantep, Başakşehir ve Trabzonspor maçlarından istediği puanı alır. 6 maç 18 puan, neden olmasın.

Yeter ki bu tempoyu, bu inancı, bu yardımlaşmayı kalan 6 haftaya da taşısın. 

Prosinecki, beklenmedik hamleler yapıp macera aramaz, futbolcular mücadeleyi sürdürürse Berna başkana ve taraftara muhteşem bir hediye verebilir.  

Kayserispor’un ligde kalması şampiyon olması kadar değerli. Bu sezon ligde kalan Kayserispor taraftarını şampiyon olmuş kadar sevindirir. 

Ben inanıyorum ‘yine baharlar gelecek, yine yüzler gülecek, yine tribünler dolacak ve yine Kayserispor şarkıları söylenecek’

Google+ WhatsApp