Engin Fırat´tan Galatasaray Açıklaması İstanbul

Basında bugün yer alan haberlerde Galatasaray Yönetimi´nin Cesare Prandelli ile yola devam edeceği ve yanına Türk yardımcı olarak Engin Fırat´ın getirileceği belirtildi. Konu ile ilgili İHA´ya açık

Basında bugün yer alan haberlerde Galatasaray Yönetimi´nin Cesare Prandelli ile yola devam edeceği ve yanına Türk yardımcı olarak Engin Fırat´ın getirileceği belirtildi.
Konu ile ilgili İHA´ya açıklama yapan tecrübeli teknik direktör Engin Fırat, teknik direktörlük görevi için görüşmede olduğu başka takımlar olduğunu ifade etti. Galatasaray´da kötü gidiş sürerken, yönetimin Prandelli´nin yanına bir Türk yardımcı düşündüğü ve bu ismin de Engin Fırat olacağı iddia edildi. Başarılı teknik adam Engin Fırat, İtalyan FIFA menajeri Celestino Rusin´in teknik direktörlük görevi için iki önemli isimle görüştüğünü dile getirdi. Menajerinin İtalya´dan Sampdoria ve Almanya´dan Stuttgart ile teknik direktörlük için görüşmeleri sürdürdüğünü vurgulayan Fırat, bu durumda Galatasaray´a yardımcı antrenör olarak gitmesinin söz konusu olmayacağını ifade etti.
Kariyeri boyunca Fenerbahçe, Samsunspor, Antalyaspor, Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor´da yardımcı antrenörlük görevi üstlenen 44 yaşındaki teknik adam, 2007 yılından beri İran´da teknik direktörlük yapıyor.
(SK-SK-S)

29.10.2014 13:36:13 TSI

Google+ WhatsApp