Erbakan Kayseri'de Konuştu

Erbakan Kayseri'de Konuştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 14 Mayıs 2023’de gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi il buluşmaları kapsamında Kayseri'ye geldi. Kayseri'de partililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Erbakan, Konuşmasında önemli mesajlar verdi.

Erbakan,Kadir Has Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Kayseri Buluşması" toplantısına Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın yanı sıra genel başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Partilileri yoğun ilgi gösterdiği toplantının açılışında konuşan Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Önder Narin, Genel Başkan Erbakan'ı Kayseri'de misafir etmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan da konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakı çatısı altına girme kararlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Erbakan, ülkemizi, milletimizi, devletimizi 7'li masanın karanlıklarına teslim etmemek için Cumhur İttifakı çatısında yer aldık" dedi.

Milli Görüş'ü 21 yıl sonra yeniden TBMM'ye taşıyacaklarının altını çizen Erbakan,"Meclis'e girmeden milletimizin sorunlarına çözüm üreten, milletimizin mağduriyetlerinin çözülmesine vesile olan bir partidir Yeniden Refah Partisi" diye konuştu.

Konuşması sık sık partililerin alkışları ile bölünen Erbakan, partisinin seçim beyannamesi hakkında da bilgiler verdi.

Erbakan konuşmasının ardından partililer ile fotoğraf çekindi.

Google+ WhatsApp