Ertan Taştan Mülk Ofisi ikinci şubesini İldem'de açtı.

Ertan Taştan Mülk Ofisi ikinci şubesini İldem'de açtı.

Emlak sektörünün marka firmlarından Ertan Taştan Mülk Ofisi ikinci şubesini İldem'de açtı. Uzun yıllardır sektörün öncü firmalarından biri olarak Talas'ta hizmet veren ve sektörün marka firmalarından biri haline gelen iş adamı Ertan Taştan ile aynı adı taşıyan Ertan Taştan Mülk Ofisi, geçtiğimiz Cumartesi günü ikinci şubesini Kayseri İldem'de yoğun bir katılımla açtı.

Emlak sektörünün marka firmlarından Ertan Taştan Mülk Ofisi ikinci şubesini İldem'de açtı.
Uzun yıllardır sektörün öncü firmalarından biri olarak Talas'ta hizmet veren ve sektörün marka firmalarından biri haline gelen iş adamı Ertan Taştan ile aynı adı taşıyan Ertan Taştan Mülk Ofisi, geçtiğimiz Cumartesi günü ikinci şubesini Kayseri İldem'de yoğun bir katılımla açtı.

İldem 2 Tramvay Durağı - Küçük PTT Karşısında bulunan Golden Center, adresinde gerçekleştirilen açılış törenine, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, MHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Akbulut,Önceki dönem belediye başkanlarından Mehmet Timuçin ile Rifat Yıldırım, Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, Talas Esnaf Odası Başkanı  Aladdin Kayabaşı ve Esnaf Odası Yöneticileri, çok sayıda belediye meclis üyesi ile iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan  Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Ertan Taştan'ı güvenilir, girişimci ve milliyetçi kişiliği ile tanıdığını, Ertan Taştan ile ticaret yapan eş dost ve kişilerden hep olumlu şeyler duyduğunu söyledi. MHP İl Başkanı Tok, işyerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak sözlerini tamamladı.

Daha sonra söz alan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Ertan Taştan ile tanışıklığının 1 yıla yaklaştığını kendisini taraf etrafında sevilen bir kimse, girişimciliği ile emlak sektörünün kurumsallaşmasına öncülük eden bir kişi olarak tanıdığını söyledi. Emlak söktöründe kurumsallaşmanın öneminede değinen Talas Belediye Başkanı Yalçın, bu konudaki öncülüğünden dolayı Ertan Taştan'ı tebrik ederek, işyerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy'da açılışta bir konuşma yaparak işyerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından hep birlikte kurdale kesimini geçildi. Dualar eşliğinde ve kurban kesimi ile kurdale kesimi yapıldı. Ardından Ertan Taştan Mülk Ofisi'ni gezen katılımcılar bol bol hatıra fotoğrafı çekindi. Ertan Taştan Mülk Ofisi Talas Şubesi'nin ardından ikinci şubesi olan İldem şubesi ile müşterilerine hizmet verecek.

Google+ WhatsApp