Fuhuş yapıldığı tespit edilen 8 ev kapatıldı

Fuhuş yapıldığı tespit edilen 8 ev kapatıldı

Kayseri’de Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri eylül ayı faaliyet raporunu yayımladı. Rapora göre, 4 kasten öldürmeye teşebbüs ve 1 kasten öldürmeye teşebbüs, 1 kasten yaralama ve 1 görevi yaptırmamak için direnme olaylarının şüphelisi 13 şahıs yakalandı. Fuhuş yapıldığı tespit edilen 8 ev ilgili komisyon kararı ile kapatıldığı açıklandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler eylül ayı faaliyet raporunu yayımladı. Yapılan çalışmalar neticesinde; 4 kasten öldürmeye teşebbüs ve 1 kasten öldürmeye teşebbüs, 1 kasten yaralama ve 1 görevi yaptırmamak için direnme olaylarının şüphelisi 13 şahıs yakalandı. Fuhuş yapıldığı tespit edilen 8 ev ilgili komisyon kararı ile kapatıldı. 18 yağma (gasp) olayının şüphelisi 34 şahıs yakalandı. Çalıntı olarak aranan 16 oto ile 13 motosiklet bulundu; olayların şüphelisi 13 şahıs yakalandı. 
 
HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ 68 KİŞİ YAKALANDI
 
Öte yandan ekiplerin yaptığı çalışma doğrultusuda, 16 dolandırıcılık olayının şüphelisi 7 şahıs yakalandı. 102 hırsızlık olayında şüpheli 68 şahıs yakalandı. UYAP aranması bulunan 498 şahıs yakaladı. 98 kayıp şahıs bulundu.
 
Ayrıca meydana gelen olaylarla ilgili yapılan çalışmalarda 14 tabanca, 2 tüfek, 3 kurusıkı tabanca, 87 fişek, 4 bıçak, 154.29 gram narkotik madde ele geçirildi.

Google+ WhatsApp