Galatasaray´dan Ulaşım Duyurusu İstanbul

Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig´de Fenerbahçe ve UEFA Şampiyonlar Ligi´nde oynanacak Borussia Dortmund maçlarında metro seferlerinin yapılamayacak olmasından dolayı taraftarların sıkıntı çekme

Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig´de Fenerbahçe ve UEFA Şampiyonlar Ligi´nde oynanacak Borussia Dortmund maçlarında metro seferlerinin yapılamayacak olmasından dolayı taraftarların sıkıntı çekmemesi için İETT otobüslerinin ücretsiz kullanılacağını açıkladı.
Sarı-kırmızılı kulüpten ulaşımla ilgili yapılan duyuruda, "Değerli taraftarlarımız; Sanayi Seyrantepe metro hattında yapımı devam etmekte olan yeni metro tüneli inşaatı nedeniyle Seyrantepe´ye metro seferleri yapılamamaktadır. 18 Ekim Cumartesi akşamı oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe ve 22 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan Galatasaray Borussia Dortmund maçlarında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena´ya erişim için Sanayi metro istasyonundan kalkacak İETT otobüslerini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. 18 Ekim Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçı için maç günü saat 14.30´dan itibaren Sanayi Mahallesi metro istasyonundan kalkacak İETT otobüsleri ring seferleri ile taraftarların ulaşımını sağlayacaktır" denildi.
(TK-DG-S)

17.10.2014 16:24:53 TSI

Google+ WhatsApp