Giresunspor Kendi Sahasında Galibiyet İstiyor

PTT 1. Lig´de mücadele eden Giresunspor kendi sahasında 2. sıradaki Osmanlıspor ile yapacağı maça hazırlanıyor. Yeşil Beyazlı ekip Osmanlıspor maçı sonrası oynayacakları Alanyaspor maçından da 3 puan

PTT 1. Lig´de mücadele eden Giresunspor kendi sahasında 2. sıradaki Osmanlıspor ile yapacağı maça hazırlanıyor. Yeşil Beyazlı ekip Osmanlıspor maçı sonrası oynayacakları Alanyaspor maçından da 3 puan alarak ligdeki şanssız tabloyu kendi lehine çevirmek istiyor.
Giresunspor´un başarılı sol bek oyuncusu İsmail Dinler yaptığı açıklamada "Haftalardır iyi top oynuyoruz, şanssız goller yiyoruz. İyi oynayıp 80-88´de yediğimiz gollerle maçı galip bitirecekken berabere bitiriyoruz. Lige yeni çıkmış bir takımız. Herkes elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor. Haliyle bu lige adapte olmak zor. Bütün arkadaşlar elinden gelen gayreti gösteriyor. Osmanlıspor maçına iyi hazırlandık, artık bir patlama istiyoruz. 3 puanla üst sıralara yükselip yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizi havaya sokacak bir galibiyet lazım. Kendi sahamızda oynadığımız Osmanlıspor ve Albimo Alanyaspor maçlarıyla bir seri yakalamak istiyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz zaten oynadığımız oyunlar ortada. Galip bitirebileceğimiz maçlarda kendi hatalarımızdan gol yedik. Osmanlıspor ne kadar iddialıysa bizde en az o kadar iddialıyız" dedi.
Eskiden Osmanlıspor futbolcusu şimdi ise Giresunspor´un orta sahasında, oynadığı futbolla takdir kazanan başarılı futbolcusu Alican Karadağ ise "Osmanlıspor küme düştükleri zaman ben oraya transfer olmuştum ama oynayamadan Bugsaşspor´a transfer olmuştum. Kendilerini çok geliştirdiler. Bütün olanakları ile bizden üstünler ama yenilemeyecek takım yok. İyi konsantre olunduğunda herkes herkesi yenebilir. Osmanlıspor da yenilmeyecek takım değil, geçen sene biz bunu Bolu´da göstermiştik. Onları deplasmanda 3-1 yenmiştik. Bu senede onları tekrar yenebiliriz. Maçlara iyi konsantre olduk. Bir yerden bir galibiyetle tablomuzu lehimize çevirmemiz lazım. Çünkü gerçekten iyi bir takımımız var, iyi mücadele ediyoruz. İnşallah Osmanlıspor´u yenerek üst sıralara yükseleceğiz. Ondan sonra tekrar kendi sahamızda Albimo Alanyaspor ile oynayacağız. İçeride oynadığımız iki maçtan alacağımız galibiyetle seyircimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Seyircilerimizin tamamını maçlara bekliyoruz. Stadı doldursun, iyi destek versinler, 90 dakika hiç susmasınlar, biz iki maçtan da alnımızın akıyla çıkacağız" diye konuştu.
(EKT-ÖS-s)

17.10.2014 13:59:19 TSI

Google+ WhatsApp