GÜLSOY :

GÜLSOY : "BERAT GECESİ, RAHMET VE MAĞFİRET DİLEMENİN TAM VAKTİDİR "

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Ramazanı Şerifin habercisi olan Berat gecesine kavuşmanın sevincini yaşadığımızı belirten Başkan Gülsoy mesajında “Deprem felaketinin yaralarını birlik ve beraberlikle saralım. Berat gecesi, rahmet ve mağfiret dilemenin tam vaktidir.” dedi.

Başkan Gülsoy mesajını şöyle sürdürdü:

“Yüce Allah’ın bağışlamasıyla günahlarımızdan arınmayı umduğumuz, kutlu bir zaman dilimi olan bu gece, aynı zamanda Kur’an ayı olarak da kabul edilen rahmet ve mağfiret mevsimi mübarek Ramazan ayına yaklaştığımızı müjdelemektedir.

Bu mübarek kandil gününde günahlarımızın affı ile asrın felaketiyle mücadele ettiğimiz bu zorlu günlerde Rabbimize dua ve istiğfarlarda bulunacağız. Berat gecesi, tövbe etmenin, Rabbimize yönelip rahmet ve mağfiret dilemenin tam vaktidir. 11 ilimizde büyük yıkıma sebep olan bu büyük felaketi de tek yürek, tek bilek olarak birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız.

Dualarımızla, umudumuzu yeşerteceğiz. Bu asrın felaketinden refaha bir an evvel kavuşmayı diliyorum. Berat Kandili gecesinde semaya açılacak ellerin, yapılacak duaların Allah katında kabul olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimiz başta olmak üzere tüm Kayserili hemşehrilerimizin, Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor ve bu gecenin, ülkemizin ve İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna, depremzedelerimizin yaralarının sarılmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm kayıplarımıza rabbimden bir kez daha rahmet diliyor, yakınlarını kaybeden tüm depremzedelerimize ve acımızı bir arada yaşadığımız coğrafyamızın her köşesindeki milletimize sabır diliyorum. Berat Kandili’miz mübarek olsun…”

 

Google+ WhatsApp