Hoşgeldin İYİ VE CESARETLİ GENÇLİK...

Hoşgeldin İYİ VE CESARETLİ GENÇLİK...

İYİ Parti Kayseri Gençlik Politikaları Başkan Yardımcısı Önder Demirtaş yaptığı açıklamada Atatürk sevgisi... Çıkarsızca... Hesapsızca... Karşılık ummaksızın... Beklentisizce... Hatta ve hatta... Göze alarak... Yükselmektedir dedi..

Gençlik bir toplum için herşeydir..Her toplum için gençlik verimdir..gelişimdir..gelecektir..iyiliktir..yatırımdır.

ÖNCE GENÇLERİ DİNLEYECEKSİN...

Biz İYİ PARTİ olarak ne kadar gençlerle buluşursak o kadar verimli olduğuna inanıyoruz. Ben Her yerde söylüyorum Gençliğin sorunu şu demek yerine..gençler bizden ne istiyor sorusunu sormak gerekiyor..

Bakınız araştırmalarda siyasete en ilgili dünya gençliği olarak birinci sırada Türk gençliği var...gel görkü siyasi görüşlerini sosyal medya veya toplumda paylaşmak istemiyor korkuyor..

İşte burada, yeni kuşak yani Z kuşağı dediğimiz gençler devreye giriyor bu algıyı tamamen değiştiren bir gençlik geliyor..Doğruları araştıran kandırılamayan gençlik. Doğduklarından bu güne kadar gelen bir süreçte sadece bir partinin yönetimin gören, değişime hazır olan ekonomik kaygıların ağırlıklı ülkenin kötüye gittiğini düşünen, yaşam onlara daha önceki kuşaklara sunduğu fırsatları da sunmadığını, diğer kuşaklara göre iş büyüme eğitim gibi olanakların kendilerine daha az sunulacağını düşünen ve  değiştireceğini bilen kendi kuşağının güçlü olduğunu daha demokrat daha adil..ve en önemlisi de DAHA ATATÜRK SEVGİSİYLE DOLU bir gençlik hemde gümbür gümbür geliyor.

.İYİ PARTİ olarak ta birbirimizi ayrıştırmayacağız birbirimizi tanıyacağız ve gençlerden çok şey öğreneceğimizi biliyoruz  Hoşgeldin İYİ VE CESARETLİ GENÇLİK...

Google+ WhatsApp