İlmek Başkan’dan MHP İlçe Başkanlığına ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

İlmek Başkan’dan MHP İlçe Başkanlığına ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek ve AK Parti İncesu İlçe Başkanı Mehmet Koç, hafta başında MHP İncesu İlçe Başkanlığı görevine atanan Seçkin Kızılışık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, Ak Parti İncesu İlçe Başkanı Mehmet Koç ve parti yönetimi ile hafta başı MHP İncesu İlçe Başkanlığı görevine atanan Seçkin Kızılışık’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu. Kuran-ı Kerim Tilavetinin okunmasıyla başlayan programda konuşan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek “ MHP İncesu İlçe Başkanlığı görevine atanan Seçkin Kızılışık Başkanımız, uzun yıllar gerek ülkü ocakları yönetiminde gerekse de parti yönetiminde çeşitli kademelerde görev almış değerli bir isim. Cumhur ittifakının kapsayıcı ve birleştirici gücü ile İncesu İlçemizi çok daha iyi yerlere götürme gayreti içerisinde olacağız. Seçim döneminde ve sonrasında kuracağımız istişare ile İncesu için çalışmalar, projeler hayata geçireceğiz. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.
 
AK Parti İncesu İlçe Başkanı Mehmet Koç ise konuşmasında “ Cumhur ittifakı kapsamında çalışmalar yapacağız. Sen, O diye bir kavram lügatımızda yok. Artık ‘Biz’ varız.  İlçemizi daha iyi yerlere taşımak için elimizde geleni teşkilatlarımızla yapacağız” şeklinde konuştu.
MHP İlçe Başkanı Seçkin Kızılışık’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İncesu her şeyin en güzeline layık. Bizlerde Cumhur ittifakının birleştirici gücü ile İncesu için ne varsa elimizden geleni fazlasıyla yapacağız” dedi. Ziyaretin ardından İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, AK Parti İncesu İlçe Başkanı Mehmet Koç ve MHP İncesu İlçe Başkanı Seçkin Kızılışık İlçe pazarını ziyaret etti.

Google+ WhatsApp