İncesu’da depremzedelerle iftar yemeği

İncesu’da depremzedelerle iftar yemeği

İncesu Belediyesi tarafından depremzede vatandaşların davetli olduğu iftar programı gerçekleştirildi. İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, “İncesu bölgesine gelen depremzedelerimizin bir gün değil her gün yanındayız. İlçemizde yaklaşık 270 depremzede ağırlıyoruz" dedi.

İncesu Belediyesi tarafından İncesu’da yaşayan depremzede vatandaşlarla iftar programı gerçekleştirildi. Depremzede çocuklara da çeşitli oyuncaklar dağıtıldı. Program kapsamında konuşan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, “Son dönemlerde özellikle ramazan ayına buruk bir şekilde girdik. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Bizlerde deprem bölgesinden buraya misafir olarak gelen depremzede vatandaşlarımızla beraber olmak adına iftar programı gerçekleştirdik. Türk milleti büyük bir millet, depremde zarar gören vatandaşlarımızın normale dönebilmesi adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Onlara maddi destekle beraber manevi destek de vermemiz lazım. Onları davet ettik sohbet ettik ve ağırladık. Bu bölgede ikamet eden vatandaşlarımızın yalnızca bugün değil her zaman yanındayız. Kapımız her zaman açıktır. Şu anda yaklaşık 270 depremzede ağırlıyoruz. Biz ilk etapta Göksun ilçesiyle kardeş belediye olduk. Depremde hangi bölgede ihtiyaç varsa biz İncesu Belediyesi olarak orada bulunduk” ifadelerini kullandı.
AK Parti İncesu İlçe Başkanı Hamit Korkmaz, “Hüzünlü bir ramazan geçiriyoruz. Bir tarafta depremin yaralarını devletimiz sararken diğer tarafta zalim İsrail’in ne yazık ki Mescid-i Aksa’ya zulmü devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda bunlar da bitecek. İftar programının gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
YRP İncesu İlçe Başkanı Mehmet Aras da: “Depremzedeler yararına düzenlenen bu program için başkanlarımıza teşekkür ederim. Allah herkesin hayrını kabul etsin, emeği geçen herkesten razı olsun” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp