İnternet Habercileri Birliği kuruldu

İnternet Habercileri Birliği kuruldu

Kayseri'de faaliyet gösteren internet haber siteleri tarafından Kayseri İnternet Habercileri Birliği kuruldu. KİHAB üyeleri, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ile görüşerek fikir alışverişi yaptı.

Kayseri'de faaliyette bulunan medya kuruluşları tarafından İnternet Habercileri Birliği kuruldu. Kayseri'de faaliyette bulunan 8 medya kuruluşu tarafından İnternet Habercileri Birliği (KİHAB) kuruldu. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan kişilerin oluşturduğu İnternet Habercileri Birliği üyeleri faaliyetlerine başladı.

Altın öğütler
Kayseri Tempo Medya, Kayseri E Haber, Kayseri İlk Haber, Kayseri Manşet Haber, Kayseri Gaste Press,  Kayseri Ulak Haber, Kayseri Gür Haber ve TrKayseri isimli haber siteleri ilk olarak Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'yı ziyaret etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirilen ziyarette çağın iletişim aracı internetin faydalarından ve internet haberciliğinin her geçen gün gelişiyor olmasından söz eden Başkan Veli Altınkaya, "İnternet gazeteciliği yapan cemiyet üyesi arkadaşlarımızın bir araya gelerek güç birliği oluşturmaları mesleğimiz adına sevindirici bir gelişme. Her noktasında güzel gelişmelerin yaşandığı Kayseri'mize faydalı medya kuruluşlarının olması da bizler adına gurur verici. İnternet Habercileri Birliği'ni oluşturan arkadaşlara da çalışmalarında başarılar, Kayseri adına güzel haberler yapar dileğinde bulunuyorum" dedi.

Altın öğütler
KİHAB üyeleri de, Başkan Altınkaya'nın kendilerine destek vermesinden ve ziyareti kabul etmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Kayseri Gazeteciler Cemiyeti bünyesinde, gazetecilik etik değerleri ışığında, Kayseri'mizin ve mesleğimizin faydasına olacak çalışmalarda bulunmak adına yola çıktık. Birlikte kuvvet doğacağı inancındayız. Hem mesleğimiz hem de kurumlarımız adına gurur verici çalışmalarda bulunmak adına çabalayacağız" ifadelerinde bulundular.

Google+ WhatsApp