İSMAİL ÖZDEMİR MYK’DA YER ALDI

İSMAİL ÖZDEMİR MYK’DA YER ALDI

Milliyetçi Hareket Partisinin 13.Olağan Büyük Kurultayı “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak” sloganlarıyla Ankara’da yapıldı

Kurultay’da Devlet Bahçeli yeniden genel başkanlığa seçildi. Kurultaya, Kayseri’den de 40 delege katıldı. 
Kurultayda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP’nin kapatılması gerektiğini söyledi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini bir kez daha vurguladı. Bahçeli, "2023 Cumhurbaşkanı adayımız bellidir; O muhterem isim Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.
 
Pandemi kuralları dikkate alınarak yapılan kurultayda 75 üyeli Merkez Yönetim Kurulu ile Merkez Disiplin Kurulu üyeliği için seçim yapıldı. Bahçeli’nin 9.kez genel başkanlığa seçildiği kurultaya meclisin üç muhalif partisi CHP, İyi Parti ve HDP’ye davet edilmedi. Kurultaya AKP’den Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, parti sözcüsü Ömer Çelik, Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Mehmet Özhaseki ve Jülide Sarıeroğlu’ndan oluşan üst düzey bir heyet katıldı.
 
İSMAİL ÖZDEMİR MYK’DA YER ALDI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, yapılan kurultayda partisinin Merkez Yönetim Kurulu'nda yer alan tek Kayserili oldu. 
 
MHP büyük kurultayında, Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, merkez yönetim kurulu listesinde yer aldı. 75 idarecinin yer aldığı listede 15. sırada yer alan Özemir, listeye Kayseri'den giren tek isim oldu. Merkez Yönetim Kurulu'nda daha önce Kayseri'den Serap Şule Kalın ve Süleyman Korkmaz yer alıyordu. 
 
Haber: Mehmet Yılmaz

Google+ WhatsApp