İSO İKİNCİ 500 LİSTESİNDE ÜÇ FİRMAMIZ YER ALDI

İSO İKİNCİ 500 LİSTESİNDE ÜÇ FİRMAMIZ YER ALDI

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 13 Kayserili firmanın bulunduğunu söyledi. Başkan Bağlamış 13 firmadan sıralamaya giren 3 borsa üyesi firmanın bulunduğunu belirterek yetkililerini tebrik etti.

Başkan bağlamış yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
 
İstanbul Sanayi Odası İkinci 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde şehrimiz den 13 firmanın bulumasın dan gurur duyuyoruz. Umarım bu sayı zamanla artacak, tabi ki son günlerde ülkemizin ve dünyanın başına bela olan COVİD-19 salgını nedeniyle işverenlerimizde olumsuz etkilendi. Umudumuz bir an önce bu beladan kurtulmak. Kayserili İş insanlarımız üreterek ülkesine katkıda bulunmaya devam edecektir.
 
Başkan Bağlamış listede yer alan tüm firmaları tebrik ederken 13
firma arasında yer alan üç Ticaret Borsası üyesinin de bulunduğunu hatırlattı. Kayserimize ve Türkiye’ye katkıda bulunmaya devam edeceğiz diyen Bağlamış firmalarımız “Karsu Tekstil San. ve Tic. A.Ş., Beşler Tekstil San ve Tic A.Ş, Fazlıoğlu Et ve Et Ürünleri Gıda San.Tic.AŞ.” sıralama da yer almıştır.
 
Üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Google+ WhatsApp