İYİ Parti Milletvekili aday adayı Tahir Keskinkılıç: “Vatandaşın taleplerini dikkate alarak aday oldum”

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Tahir Keskinkılıç: “Vatandaşın taleplerini dikkate alarak aday oldum”

Genel seçimler öncesi İYİ Parti Kayseri Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Hukukçu Tahir Keskinkılıç, Türkiye’nin ve özellikle Kayseri’nin içinde bulunduğu koşulları ve vatandaşların taleplerini dikkate alarak aday olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem TBMM Milletvekilliği Seçimleri, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak. Siyasi partilerde ise aday adaylığı süreci devam ediyor. Türkiye ve Kayseri’nin tanınmış avukatlarından Tahir  Keskinkılıç da İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla ilan etti. 

Adaylık kararını alırken Türkiye’nin özellikle de Kayseri’nin içinde bulunduğu koşulları dikkate aldığını vurgulayan Keskinkılıç, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, beklentilerini dikkatle inceledim, araştırdım. Bu konularda istişarelerde bulundum. Hem Kayseri’mize hem de ülkemize hizmet edebilmek için ciddi bir heyecan içerisindeyim. Benim siyasi görüşlerim toplumsal değer ve ilkelerimdir. Türkiye’nin geleceği için umut vadeden bir perspektifte halkımızın ortak menfaatleri doğrultusunda çalışacak, hukukun üstünlüğüne inanan, adaleti savunan eşitlikçi, özgürlükçü bir anlayış ile siyasi hayatıma devam etmek arzusundayım. Bu süreçte ülkemizde ekonomik sosyal ve siyasal sorunların çözümüne yönelik somut politikalarımız ve projelerimizle halkımızın güvenini kazanacağımıza olan inancım tamdır. Türkiye’nin önünde birçok sorunlar var. Bu sorunların çözümü için siyasal bir takım iş birlikleri yapılması zaruri hale gelmiştir.  Biz de bu iş birliği ruhuyla çalışarak Millet İttifakı öncülüğünde Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde daha iyi bir Türkiye’yi geleceğe taşımayı hedefliyoruz. Milletvekili aday adaylığım şehrimize, ülkemize, halkımıza ve geleceğimize bir taahhüttür. Bu taahhüt iyinin, doğrunun, güzelliğin şehrimiz öncülüğünde tüm ülkeye egemen kılınmasıdır. İyilik kazanacak, iyiler kazanacak, hep birlikte kazanacağız” açıklamasını yaptı.

Google+ WhatsApp