İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Gözütok, “Avşarlara bu kulübeyi mi layık gördünüz?”

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Gözütok, “Avşarlara bu kulübeyi mi layık gördünüz?”

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, ilçede ikamet eden Avşar, Çerkez ve Alevi toplumunun kendi kültürlerini yaşatmaları için kültür merkezleri kurma sözünü vermişti. Talas’ta Avşar toplumuna yapılan kültür evini eleştiren Gözütok, “Seçime 10 gün kala Avşarlara layık gördüğünüz kültür kulübesinin levhası kulübeden büyük olmuş. Bu kulübe nüfusunun yarısı Avşar olan Talas’a olmadı, yakışmadı. Her işiniz göstermelik” dedi.

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Avşarlar için kurulan kültür evinin yeterli büyüklükte olmadığını eleştirerek, “Biz projelerimizde Avşarlara, Çerkezlere Alevilere kültürlerimizi yaşatacağımız kültür merkezleri yapacağımızın sözünü vermiştik. Seçime 10 gün kala Avşarlara layık gördüğünüz kültür kulübesinin levhası kulübeden büyük olmuş. Bu kulübe nüfusunun
yarısı Avşar olan Talas’a olmadı, yakışmadı. Her işiniz göstermelik her işiniz el gördülük. Panikle yaptığınız her işiniz kaybetmekten korktuğunuz koltuğunuz için. En iyisini yapmak için geliyoruz az kaldı” ifadelerini kullandı. 

Google+ WhatsApp