KARPUZSEKİSİ SANAYİ ALANI İÇİN YENİ İMAR YOLU AÇILDI

KARPUZSEKİSİ SANAYİ ALANI İÇİN YENİ İMAR YOLU AÇILDI

Hacılar Belediyesi’nce Karpuzsekisi Mahallesi’nde bulunan sanayi arsalarının satışının ardından bölgeye 3 kilometrelik yeni imar yolu da açıldı. Başkan Özdoğan, “Yeni açılan imar yolu ile sanayi alanına Organize Sanayi Bölgesi’nden konforlu bir ulaşım sağlamış olduk” dedi.

“SANAYİ ALANINA ULAŞIM TAMAM”

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz aylarda oldukça yüksek katılımlı arsa satış ihalesi yapmıştık. Karpuzsekisi Mahallemizin hemen yanında bulunan 17 hektarlık bu alana, Organize Sanayi Bölgesi’nden konforlu bağlantı yolunu da açtık.'' ifadelerini kullandı.

“SANAYİCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Başkan Bilal Özdoğan, ''Hem ilçemiz içinde hem de sınırlarımız içerisinde bulunan alanlarda altyapı ve üstyapı çalışmalarını yürütüyoruz. Kayseri Organize Sanayi Genişleme Bölgesi’nin hemen yanında bulunan ve oldukça rağbet gören Karpuzsekisi Mahallesi’nde oluşturduğumuz sanayi alanına konforlu ulaşım sağlanması için başlattığımız imar yolu açma çalışmalarını da tamamladık. Açılan 3 kilometrelik yolumuzun altyapı çalışmalarını tamamlayarak sanayicilerimizin hizmetine sunacağız. Sanayi alanına ulaşımı kolaylaştıracak yeni yol projesinin hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.

Google+ WhatsApp