KAYMOS üyeleri, “Kayseri’ye Mobilya İhtisas OSB’nin kurulması şart”

KAYMOS üyeleri, “Kayseri’ye Mobilya İhtisas OSB’nin kurulması şart”

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Üyeler, toplantıda Sanayi Bölgelerinde yer bulamamaktan ve kiralardaki fiyat artışının sanayiciyi çok zorladığını, Türkiye’nin Mobilya şehri olan Kayseri’nin ihracatının artması, katma değer sağlaması ve dünya üzerinde mobilya konusunda söz sahibi olabilmesinin yolunun Kayseri’ye Mobilya İhtisas OSB’nin kurulmasının şart olduğu taleplerini KAYMOS’a ilettiler.

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arapoğlu, Yönetim, Denetim, Disiplin, Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) üyeleri ve KAYMOS üyeleri ile birlikte İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.
KAYMOS İstişare toplantısında yapılan çalışmalar ve yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapılırken öne çıkan konu ise Mobilya İhtisas OSB konusu oldu. KAYMOS Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arapoğlu ve Yönetim Kurulu gündem maddeleri arasında yer alan İhtisas OSB konusunu her alanda dile getirdiklerini söylerken Sanayi Bölgelerinde yer bulamamaktan ve kiralardaki fiyat artışının sanayiciyi çok zorladığı konusunda görüşlerini dile getirdi. 
Üyeler Kayseri’ye Mobilya İhtisas OSB’nin kurulmasının şart olduğunu ifade ederek, Türkiye’nin Mobilya şehri olan Kayseri’nin ihracatının artması, katma değer sağlaması ve dünya üzerinde mobilya konusunda söz sahibi olabilmenin yolunun bu olduğu konusunda fikir birliğine varan üyeler dilekçeleri ile KAYMOS’a taleplerini ilettiler.
Karşılıklı görüş alışverişi ve çözüm yolları açıklamaları ile toplantı sona erdi. 

Google+ WhatsApp