KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR, DEPREM BÖLGESİNDE HİJYENE ÖNEM VERİYOR

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR, DEPREM BÖLGESİNDE HİJYENE ÖNEM VERİYOR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi temizlik birimi personeli, depremin merkezi Kahramanmaraş’ta yıkımdan dolayı oluşan atık ve çöplerin temizliğini gerçekleştiriyor.

Depremin açtığı hasarı ve olumsuzlukları her yönüyle hafifletmek için tüm birimleri ile destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki temizlik faaliyetlerini de tüm hızıyla yürütüyor.

EKİP VE EKİPMANLARLA DEPREM BÖLGESİNDE TEMİZLİK FAALİYETİ

Bölgede yaşanan depremin ilk anlarından itibaren gerek arama-kurtarma, gerek lojistik, gerek araç ve ekipman desteği ve personel ile gıda, giyim ve barınma gibi yardımları depremzedeler için bölgeye yönlendiren Büyükşehir Belediyesi, değişen ihtiyaç ve talepleri de değerlendirerek yaraları sarıyor. Bu kapsamda çeşitli temizlik ekipmanı ve temizlik personeli ile Büyükşehir Belediyesi, yıkım yaşanan Kahramanmaraş ve Osmaniye gibi illerde çevrenin temizliği ile de ilgilenerek bölgeyi atıklardan arındırıyor.

ELBİSTAN’DA 13, KAHRAMANMARAŞ’TA 43 PERSONEL, OSMANİYE’DE İKİ SÜPÜRGE ARACI

Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik çalışmaları kapsamında, Kahramanmaraş Elbistan’da 13, Kahramanmaraş merkezde 43 temizlik personeli çevre temizliğini sürdürürken, öte yandan Osmaniye’de de iki süpürge aracı hizmet veriyor. Ayrıca Kahramanmaraş’taki konteyner kentte de süpürge araçları ile temizlik hizmetleri gerçekleştiriliyor.

Google+ WhatsApp