Kayseri Devlet Tiyatrosu Genel Müdürü Gökçer: “Sanat yaşadıkça daha aydınlık günlere doğru ilerleyeceğiz”

Kayseri Devlet Tiyatrosu Genel Müdürü Gökçer: “Sanat yaşadıkça daha aydınlık günlere doğru ilerleyeceğiz”

Kayseri Devlet Tiyatrosu’nca ’27 Mart Dünya Tiyatro Günü’ kapsamında tören düzenlendi. Geçen her 27 Martta meydanların sanatseverlerle dolmasını temenni eden Kayseri Devlet Tiyatrosu Genel Müdürü Betül Gökçer, “Sanat yaşadıkça daha da aydınlık günlere doğru ilerleyeceğiz” dedi.

Kayseri Devlet Tiyatrosu tarafından ’27 Mart Dünya Tiyatro Günü’ adına Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene; İl Kültür Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Kayseri Devlet Tiyatrosu Genel Müdürü Betül Gökçer, Kayseri Barosu Başkanı Ali Köse, sanatçılar ve sanatseverler katıldı.
Sanatçılar ve sanatseverler ile bu özel günde birlikte olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Kayseri Devlet Tiyatrosu Genel Müdürü Betül Gökçer, “Bir cumhuriyet kadını olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda olmaktan gurur duyuyorum. İnanıyoruz ki her geçen 27 Martta bu meydan daha da dolacak. Buraya sığamayacak günlerimiz olmasını diliyorum, sahnelerimiz sizlerle dolacak. Sanat yaşadıkça daha da aydınlık günlere doğru ilerleyeceğiz” dedi.

Google+ WhatsApp