Kayseri Erciyesspor - Boluspor Maçının Ardından

Kayseri Erciyesspor - Boluspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in açılış maçında Kayseri Erciyesspor sahasında Boluspor ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Şimşek, “Oyuncular beklentilerimizin üzerinde bir performans gösterdi” dedi.
Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Şimşek, “Sezonun ilk maçları zorlu geçer ve her türlü sonuca açıktır. Biz bunun bilincindeyiz. Bizim sahaya sürdüğümüz 11 kişilik kadro içerisinde 6 tane alt yapıdan gelen oyuncu oynadı. Maçı farklı kazana bilecek pozisyonlara girdik. Yeni oynamalarına rağmen üzüntü içerisindeler. Bu oyunculara verildiği zaman neler yapabileceklerini gösterdiler. Bizim beklentilerimizin üzerinde performans gösterdiler. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Alt yapıya verdiği önem için teşekkür ediyoruz” dedi.
“BOLUSPOR CEPHESİ”
Düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Boluspor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise, “İki takımın da sonuna kadar mücadele ettiği bir maç oldu. Önde maçı tutamadık ve rakibe pozisyonlar verdik. Şu an için puana seviniyoruz. 1-2 hafta sonra daha da iyi olacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Kayseri Erciyesspor - Boluspor Maçının Ardından

Google+ WhatsApp