KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKAN ÇAĞAN’A BİRLEŞİK KAFKASYA DERNEĞİ VE MHP İL YÖNETİMİNDEN TEBRİK ZİYARETİ

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKAN ÇAĞAN’A BİRLEŞİK KAFKASYA DERNEĞİ VE MHP İL YÖNETİMİNDEN TEBRİK ZİYARETİ

MHP İl Başkanı Serkan Tok ve Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Cemil Görücü, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nda yapılan olağan genel kurulda Federasyon Başkanlığına seçilen Çağan Medya (Kanal 38 – TV 38) Genel Müdürü Deniz Çağan’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda MHP İl Başkanı Serkan Tok ve Başkan Yardımcısı Ferhat Temizer ile Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Cemil Görücü Federasyon Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek tebrik etti.

 

Federasyon merkezinde gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersan Dağdeviren, Yönetim Kurulu Üyesi Genel Sayman Koray Can, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Murat Büyükbaş, Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Karagöz, Yenifakılılar Dernek Başkanı Cengaver Dağ, Boğazlıyanlılar Derneği’nden Hüseyin Çetin, Yozgatlılar Federasyonu Denetim Kurulu Başkanı Ali Cenk ve davetliler katıldı.

 

 

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Serkan Tok, Başkan Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyelerine yeni döneme ilişkin başarı dileklerinde bulundu. Dostum ve kardeşim diye hitap ettiği Çağan’ı yakınen tanıdığını ve almış olduğu görevi başarıyla yürüteceğine inandığını belirten Tok, “Biz kendisi ile birlikte çalışmaktan dolayı mutlu olduk ve kapılarını sürekli bizlere açtılar. Yozgatlı hemşehrilerimizle aynı coğrafyada, aynı tarih, din, dil birliğinde bulunmak bizim için bulunmaz bir kıvanç” dedi.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bundan sonraki süreçte yapacağımız faaliyetlerde iç içe olmaya gayret edeceğiz. Bu noktada ziyaretinizi önemsiyoruz” diye konuştu.

 

Çağan’ın bir sonraki ziyaretçisi ise Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Cemir Görücü oldu. Sözlerine Çağan ve yönetim kurulunu tebrik ederek başarı dileyen Cemil Görücü, “Yozgatlılar denildiği zaman Kayseri’ye hakikatten imzası çok olan bir topluluk akla geliyor. Kayseri’nin ekonomisine ciddi katkı sağlıyor. Bundan dolayı Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığı önemli bir görev” dedi.

 

Çağan ise ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulla güven tazeleyen Görücü ve ekibini tebrik etti. Yozgat’ın birçok köyünde Çerkes kökenli hemşehrilerinin olduğunu kaydeden Çağan, “Kayseri’de de çerkes kökenli olup tanıştığımız arkadaşlarımız dostlarımız var. Bu anlamda Kayseri’de birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz. Yozgatımız, Kayseri’de ciddi bir nüfus ile temsil ediliyor” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından, Başkan Cemil Görücü, coğrafi işaretini aldıkları Pınarbaşı ilçesine özgü Çerkes Peynirini Çağan’a hediye etti. 


Google+ WhatsApp