KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU GENEL BAŞKANI ÇAĞAN’DAN ASOS BAŞKANI GÖKALP’E ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU GENEL BAŞKANI ÇAĞAN’DAN ASOS BAŞKANI GÖKALP’E ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyelerinin STK’lara yönelik ziyaretleri kısa adı ASOS olan Anadolu Sosyal Sorumluluk Derneği ile devam etti.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan, yönetim kurulu üyeleri, Koray Can, Ersan Dağdeviren Yusuf Korkmazyürek ve  Yenifakılılar Dernek Başkanı Cengaver Dağ Anadolu Sosyal Sorumluluk Derneği başkanı Kadir Can Gökalp tarafından karşılandı.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan, şahsı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabulünden dolayı başkan Ggökalp’e teşekkür etti. Federasyon olarak yapacakları çalışmalarda ortak hareket etmeyi arzu ettiklerini belirten Deniz Çağan, “Bizler hem Kayseri’de yaşayan Yozgatlılar hem de dünya genelinde yaşayan Yozgatlılar olarak geçztiğimiz yıllarda Almanya’da ki farklı derneklerimizin aracılığı ile engellilere hem akülü hem de tekerlekli sandalye dağıtımına öncülük etmiştik. Bu sene de bir örneğini Akdağmadeni ve Sarıkaya ilçelerimizde gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de sizlerle ortak hareket ederek, yine gfürbetçilerimizin destekleriyle tekerlekli sandalye ve değişik ihtiyaçlarınız olması halinde hayırseverlerimizle birlikte karşılamak isteriz. Bununla ilgili önümüzdeki süreçte ortak bir proje hazırlayabiliriz. Bununla birlikte dernek olarak birçok başarılı çalışmaya imza ettınız. İnşallah önümüzdeki süreçte de bu çalışmalarınızın süreceğinden şüphemiz yok” dedi.

 

Anadolu Sosyal Sorumluluk Derneği Başkanı Kadir Can Gökalp ise, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Bizler biliyorsunuz engelliler adına birçok faaliyette bulunuyoruz. Derneğimizde engellilerin sosyal aktiviteye katılmaları,. Hayatla barışık olmaları, dışarıya çıkmaları, evlerinde kapalı kalmamaları için etkinlikler yapıyoruz. Engellilerin zavallı modundan çıkıp daha üst seviyelere gelmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Dışarda gördüğümüz engelliler ihtiyaç sahibi olarak değerlendirilmesin. Bizlerinde birçok yaptığı faaliyetler var. Bizde normal sıradan insanız ve elimizden geldiğince çalışmalar yapıyoruz. Sizlerin çalışmalarını da takip ediyoruz. Kayseri Yozgatlılar Federasyonu olarak birçok güzel çalışmaya imza atıyorsunuz. Ziyaretlerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Google+ WhatsApp