Kayserili şampiyon Furkan Akçam, “Ülkemizi yabancı sporcuların arasında en iyi şekilde temsil edeceğiz”

Kayserili şampiyon Furkan Akçam, “Ülkemizi yabancı sporcuların arasında en iyi şekilde temsil edeceğiz”

Türkiye Bisiklet Federasyonu, Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından yapılan etaplı dağ bisiklet yarışı “Anatolia MTB Stage Races” dün İncesu İlçesi’nde yapıldı.

Elite kategorisinde birincilik elde eden Kayserili Furkan Akçam, “Kendi evimde kazandığım için gerçekten mutluyum. İnşallah ülkemizi yabancı sporcuların arasında en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.
Türkiye Bisiklet Federasyonu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes AŞ ve Spor A.Ş. katkılarıyla yapılan etaplı dağ bisiklet yarışı “Anatolia MTB Stage Races” dün İncesu İlçesi’nde yapıldı ve ödüller sahiplerini buldu. Kayserili 20 yaşındaki sporcu Furkan Akçam ise Elite erkekler kategorisinde birincilik elde etti. Kendi şehrinde yarışı birinci olarak tamamlamasından duyduğu mutluluğu paylaşan sporcu Akçam, “Elite kategoride ikinci yılım. 2 kere Türkiye şampiyonu oldum. Kayseriliyim ve spora Kayseri'de başladım. Gençlik Spor bünyesinde başlayıp spora başladığım 2. Yılımda profesyonel hayatıma atıldım. 7 yıldır profesyonel olarak spor yapıyorum. Uluslararası derecelerim mevcut. Balkan şampiyonluğum da mevcut. Kendi evimde kazandığım için gerçekten mutluyum. Önümüzde 3 günlük zorlu bir etap var. İnşallah ülkemizi yabancı sporcuların arasında en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Google+ WhatsApp